Vanliga frågor om MFF Support

Vem är MFF Support till för?
MFF Support är till för alla som håller Malmö FF varmt om hjärtat. Så här står det i vår mission:
MFF Support är den officiella supporterföreningen till Malmö FF. Vi arbetar för en inkluderande och positiv supporterkultur. Vi är drivande i arbetet med att Malmö FF ska spela med ett starkt supporterstöd. Vi företräder supportrarnas intressen i dialog med Malmö FF och andra parter.

Vad är MFF Supports inställning till bengaler?
MFF Support stöttar inte illegal användning av bengaler.

MFF Support är medlem i Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU, http://sfsu.nu/) som arbetar för att ta fram lagliga alternativ för bengaler. År 2015 bistod vi Malmö FF med att skicka in ansökan för att genomföra arrangemang med legal pyroteknik på en av hemmamatcherna. Då arrangören (klubben) måste skicka ansökan kunde vi ej göra det ensamma. Ansökan fick avslag. Året därpå ville vi prova igen, denna gången med rök- och blinkbengaler, men Malmö FF avböjde och vi kunde därmed inte heller ansöka. Därefter tog SFSU över det arbetet och driver frågan vidare på nationellt plan istället. Vi har även gjort studiebesök hos Bröndby tillsammans med Malmö FF för att titta på deras legala variant.

Ingår matchbiljett om jag köper bortaresa med er?
Nej, matchbiljett ingår inte. Du köper själv din matchbiljett av klubben som anordnar matchen, det vill säga hemmalaget.

Gäller tur- och retur om jag köper bortaresa med er?
Tur- och returresa gäller alltid.

Hur gör jag om jag endast vill åka med på ena hållet?
Dessvärre gäller ändå fullpris. Vi är tacksamma om du informerar oss på resa@mffsupport.com så att vi inte väntar in dig.