Hoppa till innehåll

Häcken borta 13/9

Fokus på Allsvenskan!

Nästa helg börjar en intensiv period med ruggigt viktiga matcher och vi inleder med att invadera Göteborg där vi ska visa Häcken att vi visst det kan vinna över dem. Köp er resa på Tickster nu! Det kommer att bli en rejäl mängd malmöiter i Göteborg, så passa på att köpa resan så tidigt så möjligt, det gör att vi kan fylla på med bussar.

Matchen är flyttad till lördagen den 13/9 kl. 13.00 och spelas på Nya Ullevi.

Resan köper du här!

4 kommentarer till “Häcken borta 13/9”

 1. Pub borta mot häcken?
  Någon ordnad eller ska vi Göteborg-exilare ordna själva, känner inte till stan så bra, än.

 2. Hejsan

  Är också exil-mff i Göteborg, eller närmare bestämt i Nol. Finns det någonstans att träffas innan matchen mot Häcken? Sedan hade det varit kul om det funnits någonstans att kolla på matcher tillsammans. Inte alltid man kan ta sej till Malmö eller någon annanstans i Europa där MFF drar fram. Någon som kan styra upp som känner till det lite bättre än jag…

  1. Jag bor i älvängen, pga jobb ser jag de flesta matcher på iPad i min ensamhet. Men ibland samlas vi och ser matcher ihop. Facebookgruppen MFF:are i Ale/Göteborg.. Drivs av Staffan Andersson från Nol, kontakta honom via den gruppen!

   På lördag ska jag själv möta upp en MFF-vän på centralen 11.20, ta en öl på O’learys centralen och sedan promenera till matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *