Hoppa till innehåll

Salzburg Away!

En gång är ingen gång, nu ska vi fortsätta kampen om en plats i fotbollens finrum Champions League. Den 29 Juli väntar förra årets playoff-motståndare på oss i Österrike. Reklamprojektet RB Salzburg skall besegras ännu en gång!

Ni skall självklart åka med oss till Österrike och stötta laget på plats! Vi kommer försöka fylla flera bussar, men börjar med en direktbuss som avgår sent på tisdag kväll. Exakta tiden för avgång meddelas senare.

Resan beräknas ta ungefär 16 timmar.

Det är väldigt viktigt att ni köper er resa i tid ifall vi skall hinna fylla fler bussar. En resa till Salzburg är lite svårare att  arrangera än en resa till Halmstad. Så köp i god tid!

Pris:

949 kr för medlemmar och 1049 kr för övriga.

Matchbiljett ingår ej. För frågor om det får ni kontakta MFF.

Vi får iväg två bussar och båda är nu slutsålda!

Bussarna rullar 20.oo från Norra Vallgatan!

32 kommentarer till “Salzburg Away!”

  1. 16 timmar enkel, det är 111 mil till Salzburg. Direktbussen går direkt hem efter matchen. Blir det fler bussar, försöker vi oss på en buss med övernattning också,

 1. Bokat och klart! Skall bli trevligt:-) En liten fråga;
  Kan man förvara personliga saker (liten bag) i bussen vid framkomst & under matchen?

    1. Bussarna som ligger ute är direktbussar. Ner för att se matchen, sedan hem. Även hinna med pub innan matchen. Sen har vi ställt frågan till dom som köpt om dom vill övernatta. Är det tillräckligt många (en buss) som vill det, så kan vi kanske lösa en direktbuss och en med övernattning. Men den frågan blir aktuell först när vi har fyllt två bussar.

 2. Hej.
  Hur vet man att det finns biljetter till matchen när man köper bussbiljett?
  Kan man inte köpa ”allt i ett”?

 3. Var avgår bussarna ifrån? Är båda bussarna direktbussar dit och tillbaka? Stannar bussen på vägen ner eller kör den hela vägen direkt?

  1. Frans Suells-statyn på Norra Vallgatan. Båda är direktbussar. Vet inte riktigt hur du menar, men vi ska ju ta färja och det blir även stopp under resan för mat och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *