Hoppa till innehåll

Vi drar till Vilnius – med buss!

Uppdaterad 150707.

Vi har bara sålt 3 st resor till Vilnius och ställer därför in resan.

————————————————————————–

 

Vi drar till Vilnius! Med buss!

Vi kollade ju av intresset för gemensam resa till Zalgiris Vilnius borta. Det var inte tillräckligt intresse för att chartra eget plan, det behövs rätt mycket folk för att få iväg det. Dessutom inte ekonomiskt lösbart att köra övernattning (vilket många ville) då vi får betala för planet i Vilnius över natten. Så vi kör med buss istället! Med gemensam övernattning inkluderat!

Vi rullar från Malmö på måndag kväll, tar färjan till Polen, kör sedan till Vilnius, ser matchen och stannar där över natten. I Vilnius bor vi på pensionatet BBBBB som bland annat har egen skatepark, hipp bar med djs och gratis kaffe, te och wifi, där vi bokat upp några sovsalar. BBBBB ligger mitt i stan och det är ungefär en halvtimmes promenad till fotbollsarenan. Sedan bär det av hemåt på onsdagen och vi är hemma igen onsdag kväll. Mer exakta tider kommer.

Resan kostar 2200:- (2350:- för icke medlem), då ingår buss, färja och boendet i Vilnius, dock ej matchbiljett! Försäkra dig om matchbiljett innan du köper resan, då det är ganska begränsat antal.

Vi måste nästan fylla en buss (eller flera) för att vi ska rulla. Köp resan tidigt, så vi vet hur stort intresset är. (Blir det bara ett fåtal resor sålda, kommer vi tyvärr att få ställa in.)

Resan köper du på Tickster.

Matchbiljetten köper du på Ticnet eller MFF.

Alla till Litauen!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *