Hoppa till innehåll

Chartrat plan till Aten

Nu har vi kollat av intresset för ett chartrat flyg till Aten 9/12. Responsen har inte varit tillräckligt stor för att vi säkert ska veta att vi fyller ett plan, men vi vill ändå satsa på att försöka komma iväg. Det hänger förmodligen mycket på huruvida vi lyckas ta poäng hemma mot Juventus eller inte.

Så vi testar. Vi drar igång försäljningen på Tickster idag. Köp direkt om du vill försäkra dig om en plats. Vi håller öppet försäljningen till 30/11, fram till dess kan vi avboka om det skulle visa sig vara för få resor sålda. Blir det så, kommer givetvis ni som har köpt resor att få tillbaka era pengar.

Det som gäller är alltså chartrat direktflyg tur och retur till Aten. Vi har 148 platser på planet och måste nästan fylla det för att vi ska kunna lyfta. Vi flyger tidigt på morgonen, hinner med samling i Aten och efter matchen flyger vi hemåt igen. Flyg inkl. busstransfer i Grekland och matchbiljett (på vår klacksektion) kostar 3799:-. Missa inte denna unika chans, sista matchen i gruppspelet kan vara helt avgörande för vidare avancemang!

Resan köper du direkt på Tickster. Det går bra att samma person köper fler resor. Vi kommer när det närmar sig resan kontakta er, för att fylla på med personuppgifter för alla resenärer.

8 kommentarer till “Chartrat plan till Aten”

  1. Hej. Jag är intresserad , men vill veta hur säkerheten är runt oss? Jag tänkte ta grabben mig och vill inte hamna i någon form av kravaller! Har varit med om det innan, dock inte i di blåas regi. Vart går flyget och i så fall vill jag veta när deadlinen är på betalningen?

  2. Pingback: Fler borde ta chansen att se MFF i Grekland | City.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *