Hoppa till innehåll

AIK borta 5/10

Toppmöte i allsvenskan, livsviktig match, och givetvis ska vi ge fullt stöd åt våra pågar. Vi räknar med ett tvåsiffrigt antal bussar, köp din biljett i god tid.

Matchbiljett ingår inte i resan.

Tid och plats spikas 24 h innan avgång. Följ oss på Facebook och Twitter för de senaste uppdateringarna.

Resor köper du här.

38 kommentarer till “AIK borta 5/10”

 1. Pingback: MFF Support: AIK borta 5/10 | MFFkollen

 2. Vilken väg tar bussarna hemåt? Finns det någon chans att bli avsläppt i Växjö, bara ifall det liggerpå vägen?

 3. Hej,

  Dum fråga möjligtvis men iallafall. Jag och en kompis ska se mff-aik på söndag. Vi kommer tyvärr inte kunna stå i klacken denna gång. Men vill ändå känna att vi är på ”malmösidan”. Finns det ngn särskild sektion för sittande mff supportrar? Eller är det bara att ta sittplats så nära bortasektionen som möjligt?

  Tack.

  1. Det är tyvärr inte bara att ”sätta in flera bussar”. Vi behöver framförhållning för att hinna med att boka. Nu ligger en buss till ute till försäljning.

 4. Finns där fortfarande platser kvar på bussarna? Hur gör jag om jag har kompisar som redan bokat o vill åka med dom i samma buss?? O vat avgår bussarna ifrån? Får man någon typ av bussbiljett när man bokar? Många frågor men hoppas på svar..
  Första gången jag tänkte åka på bortamatch!

  1. Just nu är allt reserverat. Kan vara att ngn inte betalar, då släpps dom igen. Går det att köpa, så finns där. Det är fri placering. Bussarna går från Norra Vallgatan. Man får en biljett per mail när man bokar.

 5. Tänk om Lunda-folket hade kunnat stiga på bussen resp. bli avsläppta vid
  samåkningsparkeringen vid Fjelieavfarten från E:6an. Här kan du parkera bilen gratis. Intresserade lundafolk skulle då samsas i en buss.

  1. Det är en bra idé, som kanske går att genomföra längre fram. Vi vet inte alls hur många av de som åker med bussarna som bor i Lund. Just inför denna resan såldes resorna väldigt sent, så det har varit svårt för oss att administrera det.

 6. Jag bokade och betalade på stadion. Har inte fått bekräftelse på resan har ni uppgifterna.
  PS. Jag såg avgångsplatsen. Gäller fortfarande 0800.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *