Hoppa till innehåll

Cupfinalen borta 10/5

Efter dialog med diverse tåg- och flygkontakter ger vi nu ett slutgiltigt besked: Ett chartrat tåg eller flyg blir tyvärr inte av. MFF Support har arbetat hårt för att hitta en lösning men dessvärre bedömer vi att alla offerter vi har fått är alldeles för dyra. Det handlar främst om att inga tåg finns att tillgå i Malmö och vi hade därför behövt betala för fyra sträckor istället för två. Liknande situation gäller för flyg.

MEN – deppa inte! Med 2 stjärnor på bröstet går vi för 15e cupguldet och för att så många Malmö-supportrar som möjligt ska kunna ta sig till cupfinalen i Stockholm satsar MFF Support allt på subventionerade bussar.

Den 15 april – tre dagar efter matchbiljetterna släpps – lägger vi ut resan till försäljning. Bli medlem i MFF Support innan dess och köp vår resa för sagolika 215 kronor tur och retur! För icke medlemmar kostar bortaresan 515 kronor.

Eftersom vi fick mycket positiv feedback efter Elfsborg borta i måndags för vårt nya upplägg Lugn buss kör vi på samma koncept till cupfinalen vilket innebär att bussbiljetterna kommer att vara märkta med Medlemsresa / Icke medlemsresa Lugn buss respektive Medlemsresa / Icke medlemsresa Vanlig buss. Att resa med den lugna bussen innebär musik i hörlurar, att samtala med små bokstäver och en lugnare atmosfär överlag. Ett cupquiz kommer att äga rum på båda bussarna!

För 29 år sedan – år 1989 – tog Malmö FF sitt senaste cupguld. I år tar vi det 15e. Stötta moderföreningen och den officiella supporterföreningen – åk med MFF Support till Stockholm och stötta pågarna på plats!

ALLA TILL STOCKHOLM! MOT FEMTONDE CUPGULDET!

 

3 kommentarer till “Cupfinalen borta 10/5”

  1. Jag uppskattar väldigt mycket att ni infört Lugna bussar, både för min egen del och flera som slutat åka pga fylleri som nu kan återkomma! Det känns även tryggt att ta med barn under dessa förhållanden. Stort tack Styrelsen och bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *