Hoppa till innehåll

Djurgården borta, 31/8.

I denna totala Europayra som råder får vi inte glömma bort allsvenskan!

Söndagen den 31/8 spelar vi mot Djurgården borta! DIF kommer till denna match att sänka priset till vår bortasektion under 24 timmar, från och med klockan 12:00 idag, till och med 12:00 imorgon!

Matchbiljetten kommer under detta dygn kosta 100 kr. Matchbiljett hittar du här!

Vi i Support vill inte vara sämre, därför sänker vi nu priset på ett begränsat antal medlemsresor till 389 kr! (Ni som redan köpt medlemsresa, kan kontakta oss här på FB eller i luckan på lördag)

Resorna hittar ni som vanligt på Tickster.

Är du inte redan medlem, så är det dags att bli det nu, klicka på fliken ”bli medlem” här på hemsidan och följ instruktionerna.

För att säkra så väl matchbiljett som bra pris på resan rekommenderar vi dig att köpa din resa redan idag, vänta inte!

ALLA TILL STOCKHOLM!

320x320

4 kommentarer till “Djurgården borta, 31/8.”

  1. Pingback: MFF Support: Djurgården borta, 31/8. | MFFkollen

  2. Jag har beställt resa till Stockholm,men tänker bara åka med hem då jag redan befinner mig i Stockholm under helgen.Jag vet inte hur jag får tag i min bussbiljett eller hur jag kan göra.
    Hälsningar Karl-Erik Malmgren 0704442850 medlem 195
    Beställningsnr GNCE213TD0

  3. Hej Karl-Erik. Det är inga problem att bara åka med på hemvägen. Leta bara upp bussen utanför arenan efter matchen, så löser det sig. Som biljett är enklast att använda den bekräftelse du fått via mail, eller så finns du med namn på vår lista.

  4. Hej. Jag är grymt sugen på åka med till Stockholm! Men jag är inte medlem men jag blir gärna. Har bara lite frågor. Går det enbart att köpa resan genom Internet? När är vi hemma igen i Malmö? Mvh Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *