Halmstad borta

Löning igår betyder att vi öppnar upp försäljningen för Halmstad borta! MFF Support anordnar i vanlig ordning bussresor till och från Halmstad för den 16:e april.

Avgångstiden är satt till 10.00, vilket innebär att vi får ett par timmar för att njuta av vårsolen innan matchstart. Pubsamling är bokad till Tre Hjärtan och våra bussar kommer stanna där. Efter några timmar tar vi oss i samlad trupp till Örjans Vall. Pubsamlingen är cirka 17 minuter gångväg ifrån Örjans Vall.

170 kr för medlemmar och 270 kr för icke medlemmar.

Matchbiljett ingår INTE!

Här köper du resan.

Om du är intresserad av att vara bussvärd och därmed får resan gratis hör av dig till bortareseansvarig på jenny@mffsupport.com och/eller gustav@mffsupport.com! Andra frågor eller funderingar? Hör av dig bortareseansvariga då också!

Det finns 18 kommentarer

  1. MFF Support

   Hej Louise! Det är absolut ingen dum fråga. Bussen avgår från Norra Vallgatan vid Frans Suells statyn.

 1. Rickard

  Hej!
  Enligt SMHI blir det dåligt väder i Halmstad på söndag, vi kan glömma vårsolen , istället blir det regn och 5 grader, kanske tom snöblandat regn, därför undrar jag vi kan åka kl. 11 från Malmö

 2. Tobbe

  Hej Hittar ingen samåkningslänk för Halmstad 1/5

  MEN
  Finns det någon som vill åka bil ToR Halmstad 1/5 så

  Kör jag från Malmö Husie/Videdal med bil ca 12:00-12:15 och har platser över – Glad om jag slipper köra runt stan (buss 6 stannar runt hörnet) och hämta upp dock

  Skicka SMS 0704-358565 (först till kvarn osv) Jag meddelar ”vinnarna” och hör ni inget innan 30/4 kl 12:00 så var det inte plats

 3. Sebastian

  Om man tar sig dit på egen hand och vill slå följe med supportertruppen finns det någon ungefärlig tid vi kommer att gå?

 4. MFF Support

  Hej Harnis! 1. Ja, du kan lämna dina saker. På eget ansvar dock, vi kan aldrig garantera något. 2. Bussen avgår efter slutsignalen så efter kl.17:00, ingen specifik tid. De kommer att stå och vänta utanför Örjans vall.

Vad tänker du?