Hoppa till innehåll

Inför #MestaMästartåget

 Kära Mästare! Här kommer lite viktig information inför tågresan till Göteborg borta 1:a april. Detta är en av våra största resor någonsin och vi satsar på full stöttning från perrong till perrong! Vi ska sjunga hem tre poäng från nästmestamästarnas stad och då måste vi visa oss från vår bästa sida.

Information

– ÄNDRAD AVGÅNGSTID! Tåget avgår kl.08:05 från spår 10 på Malmö C. Skånetrafiken rekommenderar att man är på plats cirka 20 minuter innan. Kom i tid, tåget väntar inte!

– Matchbiljett ingår INTE i tågbiljetten!

– Om du har köpt tågresa med oss så ingår självfallet tur- och retur i priset.

– Tåget kör raka sträckan Malmö till Göteborg och på hemvägen Göteborg till Malmö. Det finns ingen möjlighet att stanna tåget för rökpaus eller hämta upp folk i andra städer. Toaletter finns ombord.

– Glöm inte medlemskortet om du har köpt medlemsbiljett. Medlemsnummer fungerar också. Vänligen ha dessa redo när våra bussvärdar går på kontrollrunda!

– Mat och dryck är tillåtet på tåget. Supporterhuset kommer att sälja något litet att äta och dricka till de som är intresserade där all vinst går till deras verksamhet!

– Med största sannolikhet kommer tåget att delas upp under resans gång. Detta på grund av att det helt enkelt är för stort för att köra med alla vagnar. Det innebär att tåget kommer stanna exempelvis i Mölndal – med alla passagerare på och sedan köra första tåget, släppa igenom ett vanligt ”pendeltåg” emellan, och därefter vårt andra tåg.

– Info om pubsamling kommer inom kort.

– Kom ihåg att ha respekt för dina med-MFF:are på tåget. Vi ska vara i toppskick lagom till matchstart för att sjunga fram laget till en seger och därefter åka tåg hem. Planera alkoholintaget därefter.

– Vi vill kunna boka tåg fler gånger och därför uppskattar vi enormt om ni plockar upp ert skräp efter er, struntar i att klibba på tåget och helt enkelt behandlar tåget med respekt. Att vi får boka tåg innebär att det finns ett förtroende för oss från Skånetrafiken, låt oss inte göra dem besvikna. Tack på förhand!

– Man kan inte lämna kvar några värdesaker, kläder eller liknande på tåget! Vi kan inte garantera att det blir samma tåg fram- och tillbaka. När vi går av tåget i Göteborg ska allt du tagit med dig med till matchen!

– Tåget kommer att stanna på Liseberg runt cirka kl.10:30-11:00. Som nämnt ovan så kommer tåget vara uppdelat i 2 st när vi anländer till Liseberg. Trots uppdelning är det fortfarande väldigt många på tåget och vi måste därför tillsammans hjälpas åt så att allting går så smidigt som möjligt.

– När alla har samlats efter avstigning på Liseberg går vi tillsammans till Stora Ullevi. Om ni kommer med andra färdmedel kan ni gärna möta upp oss vid Lisebergsstationen och gå tillsammans! 

– På hemvägen kommer vi att bli eskorterade av event-polis från Stora Ullevi till Göteborg C via promenad.

– Tåget hem till Malmö avgår kl.16:10 från spår 3 på Göteborg C.

– #MestaMästartåget ankommer kl.18:38 på spår 10 på Malmö C.

3 kommentarer till “Inför #MestaMästartåget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *