Hoppa till innehåll

Uppdaterad information inför Prag

OBS!

  • Samtliga bussar avgår 22:00 från Norra Vallgatan. Samling sker 21:30. Det är viktigt att alla är i tid. Bussen väntar inte då färjan är bokad.
  • Bussarna kommer att köra olika vägar då båtarna är fullbokade av semesterfirare, men alla beräknas vara framme vid samma tid.
  • Information och karta angående samlingsplats finns i länken nedan.
  • Du tar själv ansvar för att vara på rätt plats i rätt buss vid utsatta tider!
  • Föräldrar tar själv ansvar för sina egna barn under hela resan.

 

Info via MFF:

Klädkod på tisdag! Ljusblå tröja på i Prag!

Vi ska färga bortasektionen på Generali Arena med den finaste av alla färger – den himmelsblåa MFF-kulören. Svarta eller mörka tröjor är inte behagligt i den centraleuropeiska sommarvärmen, då återstår egentligen bara ett enda färgalternativ – den himmelsblå så klart.

Lila, rosa och röda (undantag Skånerelaterade förstås) tröjor är verkligen inte passande i det ljusblåa publikhavet då våra motståndare från Prag spelar i vinrött. Alltså, var med och skapa denna färgkuliss – klä dig korrekt – dvs i himmelsblått!

Med tanke på den extrema sommarhettan är ”bøllehatten” ett utmärkt plagg för att hålla huvudet någorlunda svalt. Doppa hatten i kallt vatten eller ladda den med isbitar, sätt den på knoppen och du blir skönt avkyld och kan ge mer på läktaren. Drick massor med vatten och ha kontroll på ditt alkoholintag!

Pubsamling – Caffreys Irish Bar! Baren är belägen i det nordöstra hörnet av gamla torget mitt i stan, ett stenkast tvärs över torget ifrån det berömda klocktornet med det astronomiska uret.

Från lunchtid samlas alla Malmöiter på det irländska haket. Personalen är väl van vid sjungande och bröliga fans och extra bemanning kommer sköta serveringen av dryck och föda.

Dagen till ära har man specialpris på inhemsk pilsner för 75 tjeckiska Koruna. Även den i MFF-kretsar populära och friska drinken ”Wodka Oraan Joo” kommer säljas för endast 99 tjeckiska Koruna! Musiken står vi själva för. Blir ungefär samma svängiga hits ala Frankenstein i Edinburgh. Det vill säga allt ifrån 90-tals euro techno till Edvard Persson.

Erbjudande på mat blir det också – dock ej bestämt än exakt vad som kommer serveras. Troligtvis nån form av hamburgertallrik. Vegetariska alternativ finns också.

Ca kl 18:00 radar vi upp oss på torget redo för avmarsch till arenan. Vi kommer korsa torget, gå längs med en stor shoppinggata, över en gammal bro och genom en park. Promenaden tar cirka 25-30 minuter.

Det finns risk att vi blir vallade av de i öst så ökända och så kallade ”Robocop” konstaplar, så uppträd som en mästare, med stil, elegans och skånskt sunt bondförnuft.

Hemsida och adress till Caffreys Irish Bar:

http://caffreys.cz/Contact/

 

För Malmö – för Skåne – ute i Europa!

1 kommentar till “Uppdaterad information inför Prag”

  1. Pingback: MFF Support: Information inför Prag | MFFkollen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *