Hoppa till innehåll

Information om flyget till Turin

Avfärd: 08.30 Sturup JN1281
Ankomst: 10.30 Turin JN1281
Avfärd: 02.30 Turin JN1282
Ankomst: 04.25 Sturup JN1282

Incheckning i huvudterminalen. Alla bör vara vid incheckningen 90 minuter före avresa. Detta för att säkerställa att samtliga får sina boardingkort i tid.
Handbagage på max 5 kg. Möjlighet att checka in bagage på 15 kg.
Tag med pass.

Ombord kommer det serveras snacks och läsk. Ingen alkohol kommer finnas till försäljning ombord. Detta är en policy från flygbolagets sida.
Väl på Turin flygplats kommer vi ha 4 stycken bussar som väntar på oss utanför terminalen. Dessa kommer vara märkta. Viktigt att reseledaren prickar av er så vi inte glömmer någon. Ni som har checkat in bagage får snällt vänta vid bagagehanteringen innan ni kan gå genom arrivals och möta upp bussarna. Vi väntar på alla.
Avfärd mot samlingspuben Shamrock Inn i Turin. Väl här har Per Kindgren löst förmånliga priser i baren.
Därefter tar vi oss till en gemensam samlingspunkt i Turin som ligger ett par hundra meter från samlingspuben. Polisen har då chartrat in egna bussar som tar oss till arenan.

Efter matchen kommer vi åka med egenchartrade bussar igen som tar oss till flygplatsen. Ett tips är att fylla på magen med något ätbart inne på arenan då jag är osäker på öppettiderna gällande restauranger inne på flygplatsen.
Väl på flygplatsen behöver man checka in på nytt.
Sedan bär det hem till Malmö igen.
Viktigt att påpeka är att kaptenen ombord har rätt att avvisa personer han anser är för berusade vilket kan resultera i att man får ta sig hem på egen hand från Turin. Så drick måttligt och kom ihåg att du representerar Malmö FF.

2 kommentarer till “Information om flyget till Turin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *