Lunds BK borta 22/11

Fotograf: Mats Linde

Allsvenskan 2018 är över men sörj inte – mer fotboll i år blir det!

Klockan 19:00 på torsdag möter vi Lunds BK på Klostergårdens IP i Lund i kvalet till Svenska Cupen. Det är viktigt att just du är där och stöttar laget. Nästa år blir det hela 30 år sedan Malmö FF tog cupguld senast och vi tycker det kan vara läge att bryta förbannelsen då!

MFF Support kommer inte att ha någon organiserad resa eftersom det är smidigare och billigare att resa från Malmö till Lund och tillbaka på egen hand.

MALMÖ –> KLOSTERGÅRDENS IP
Stattenavägen 27 i Lund

BIL
Cirka 20-30 minuter

BUSS
Både buss 130 och 131 går från Malmö till hållplatsen Lund Södertull. Därifrån är det cirka 11 minuter promenad till idrottsplatsen.

TÅG
Det går tåg regelbundet mellan Malmö och Lund Centralstation vilket tar cirka 19 minuter. Väl framme på Lund C går sedan både busslinje 165 och 166 från läge G till hållplatsen Lund Arenan. Därifrån är det 3 minuters promenad till idrottsplatsen. Om du istället vill promenera från Lunds C till Klostergårdens IP tar det cirka 20 minuter.

PRIS
Tåg- och/eller bussbiljetten gäller i 1 timme och 30 minuter och kan alltså användas både på bussen och tåget. Det är gratis för barn under 7 år, kostar 30 kronor för barn 7-19 år, 50 kronor vuxna (20 år och över) och 37,50 kronor för studenter.

MATCHBILJETT
All information om matchbiljett hittar du här.

Vad tänker du?