MFF på plats!

MFF Support stöttar det fantastiska initiativet MFF på plats​! Vi uppmanar alla att följa sidan och sprida vidare ordet.

En handfull supportrar, oberoende till någon gruppering eller förening, står bakom sidan. Deras förhoppning med initiativet är att få fler att åka på MFF:s bortamatcher.

Inför varje bortamatch i serie eller cupspel så kommer ”MFF på plats” att släppa ett Facebook-evenemang innehållande all relevant information gällande bortamatchen. Alltifrån hur man reser smidigast och billigast till om det finns bra akustik och banderollplatser.

Evenemangen kommer också att fungera som en kanal för att sammankoppla MFF:are som inte har någon att resa med/saknar fordon eller dylikt. Om MFF Supports resa är slutsåld och vi ej har möjlighet att släppa fler platser kan denna sida därmed fungera som ett utmärkt sätt att fler ändå kan ta sig till matchen! Och om vi inte skulle lyckas få ihop en resa till någon bortamatch kan ”MFF på plats” agera samlingspunkt så att förhoppningsvis en bil eller minibuss fylls i alla fall.

Östers IF borta den 25 februari är nu upplagt på ”MFF på plats”. Åk med MFF Support till matchen – 220 kronor tur och retur för medlemmar!

2019 är vårt år! Stöd MFF på plats! Alla till allt!

Vad tänker du?