Hoppa till innehåll

Norrköping borta 26/9

Fotograf: Mats Linde

Äntligen dags för en klassisk allsvensk bortaresa igen! Den 26 september möter vi Norrköping på bortaplan med matchstart kl.19.00. Vi jagar vidare mot tre oerhört viktiga poäng och alla himmelsblå supportrar behövs på plats i Norrköping.

Vi lämnar Malmö kl 12.30 så att resenärerna ska hinna arbeta eller studera en halvdag. Om intresse finns kör vi en buss med tidigare avgång för pubsamling innan också.

Som vanligt avgår bussen från Norra Vallgatan mittemot från Frans Suell-statyn. Vi åker sedan direkt hem till Malmö efter matchen.

Här köper du vår resa!

Speciellt för denna resan är att vi även kikar på att skicka buss från Stockholm till Norrköping då vi är väl medvetna om det engagemang och stöd som finns till Malmö FF i huvudstaden också, där MFFare i Stockholm är drivande. Vi återkommer med konkret information inom kort angående detta!

Matchbiljett ingår EJ! Det köper du istället här.

Frågor, funderingar eller intresse av att agera bussvärd?
Kontakta bortareseansvarig på jenny@mffsupport.com

3 kommentarer till “Norrköping borta 26/9”

  1. Hej Mff! Jag bor just nu i Linköping, men har bott halva mitt liv i Malmö. Jag fixa biljett till vår support ståplats igår och är lite nyfiken på hur många vi blir? Oh, vi älskar Malmö ff…. ⚽?❤️/mvh Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *