Hoppa till innehåll

Paris away – 15/9 (update 9/9)

Då var lottningen klar och MFF kommer att spela mot PSG, Real Madrid och Shakhtar Donetsk.

Det finns både flyg- och bussresor att köpa på Tickster nu.

Bussresa köper du här.
Tre bussar är nu fulla och vi kommer inte att kunna boka fler. Observera att bussarna är direktbussar. Dom rullar från Malmö på måndagen kl. 16.00, är på plats så vi hinner värma upp inför matchen och rullar sedan hemåt igen direkt efter matchen.

Flygresa köper du här:
Det har sålt bra på direktflyg, men inte på övernattningsflyg. Vi kommer inte att få iväg flyg med övernattning, skickar nu mail till er som köpt med information. Ni som köper fler flygresor i samma namn, kom ihåg att maila in övriga resenärers uppgifter till oss, vi behöver namn, personnummer och mobilnummer.  Maila till info@mffsupport.com.
Ett plan är nu slutsålt och vi får stanna vid det. Vi kommer inte att dra igång försäljning av fler plan. Vi har inte fått exakt avgångstid än, men preliminärt lyfter planet från Kastrup 11.00. I Paris väntar bussar som kör oss in till stan och efter matchen blir det bussar från arenan till flygplatsen.

Glöm inte pass och skriv ut bokningsbekräftelse på resan.

Mer info om tider och annat kommer så fort vi vet mer.

Matchbiljetter ingår INTE i resorna – de köper ni själva. För information om detta kommer snart information på MFFs hemsida – Support kan inte svara på några frågor om matchbiljetter.

Matchbiljetterna gick åt snabbt, dock släpper MFF ett litet antal under dagen. Se info på MFF:s hemsida.

Om ni av någon anledning säljer eller ger våra resor till någon annan, så måste ni meddela oss om det. Maila till info@mffsupport.com, med uppgifter om vem som har sålt och vem som har köpt.

86 kommentarer till “Paris away – 15/9 (update 9/9)”

 1. Jag önskar åka ner tidigt som attans matchdag och hem efteråt.
  Flyg.
  Det är just antalet dagar som hindrar mig från att annars åka.

  1. Vi är ca 4-5st som främst vill flyga, tidigt matchdagen, hem direkt efter, men kan även tänkas övernattning, men det är även OK med tåg helst dagen före och hem snarast därefter.

 2. Hade föredragit flyg ner på tisdag förmiddagen och flyg hem så snabbt som möjligt efter matchen så man är hemma och på jobbet igen på onsdag.

 3. Kan stanna flera dagar i Madrid. Problemet för mig och min fru (medlemmar) är att våra vänner (2 pers) inte är det och därmed finns det osäkerhet att få biljetter till matchen. 4000 biljetter (5% av 80000) lär försvinna snabbt till kortinnehavaren och medlemmar.

  1. Bra fråga runt biljett tillgång….i Paris kan vi kanske räkna med 2.250 biljetter om den nu tar 45.000 på UEFA matcher. Är det sagt att bortamatcher skall gå under samma regler som hemma matcher….var inte så när jag köpte till Juventus förra året!

 4. Buss bör finnas och ett bra alternativ är avgång vid 16-17 snåret dagen innan så är man nere vid lunch. Sedan buss hem efter matchen så kan man kanske bara ta 1,5 dags ledigt. Bussalternativet bör ju bli avsevärt billigare än flygalternativet och kan ju då vara för den med lite mindre plånbok så vi kan få med så många som möjligt! Dags att slå Madridrekordet!

 5. Fram och tillbaka på matchdagen (15/´9) passar bäst, gärna från Kastrup.

  @Bosse: Det finns inte en chans att 4000 är på plats i Madrid. Tyvärr. I bästa fall 1500.

 6. Jag är intresserad av flyg ner på matchdagen och flyg hem efter matchen eller attans tidigt morgonen efter. Parismatchen alltså…

 7. Flyg ner på förmiddagen/lunchtid (matchdagen) och flyg hem direkt efteråt.

  Min känsla är att de som vill stanna fler nätter och ”göra stan” har bade tid och möjlighet att kolla in andra resealternativ. Det här är en ren ”match-resa”.

 8. Jag är mest nyfiken på om det är nån som är intresserad av Shakhtar borta. Inte kul där borta enligt många. UD avråder resa till Ukraina. Vet nån läget?

 9. Flyg mtchdagen hem nästa dag. Vi bor utomlands och ansluter med flyg till kastrup. Kan ni publicera flygtider så fort som möjligt.

 10. Eftersom biljetter inte är släppta ännu och man är så ivrig att boka resa. Om man nu inte skulle lyckas med att skaffa matchbiljett, går det att få resan återbetald då?

 11. Hur ser det ut med lediga platser på flyget just nu? Jag är också lite tveksam till att våga boka flyget ännu innan man vet om man får tar på en biljett eller inte…

   1. Meddelar ni här om ni fixar ett till flyg som åker på matchdagen och kommer hem efter matchen? Känner 3 st inkl mig som är intresserade av att åka. Hoppas verkligen att ni kan fixa ett till flyg! Mvh Ermina

 12. Ni skrev från början att bussarna skulle gå sent från Malmö måndag kväll (jag har biljetter) men nu är det helt plötsligt kl. 16.00, blir lite tight med barn i skolan och jag själv som jobbar som ska med?

  1. Vi skrev ingen tid från början. Men nu vet vi när bussarna måste rulla, för att vi ska hinna dit i tid. Handlar om att synka med båt, hinna vara på plats i Paris i tid och att chaufförerna ska hinna vila under dagen.

   1. Helt korrekt att ni inte skrev någon tid. Ni skrev (på Facebook sidan Paris away): ”Vi åker sent måndag kväll och kommer hem runt lunch onsdag.” Jag tycker inte 16.00 klassas som kväll/sent.
    Men inga problem, jag ska nog se till att vara där till 15.45 och jag vill ni ska vet att jag uppskattar jobbet ni lägger ned på att fixa dessa resor men man planerar ju efter vad där står (avresa någon gång mellan 19 och 23 = sent måndag kväll)
    Tack för ert jobb och engagemang!

 13. När får man som kund besked om man fått någon plats på bussen? Om man har bokat vid 10:00 imorse när man köpte biljett!

 14. Vi är fyra st som har biljetter och gärna bokar in oss på en buss. Finns det intresse nog hoppas vi att ni fixar en till!

  1. Hej alla blåa fans. Eftersom MFF Support inte har plats för fler bussåkare till Paris, så funderar vi på att arrangera en buss för dom som har biljett. Pris 1.495 sek/person. Mer info på http://www.jft.se !

  1. Hej alla blåa fans. Eftersom MFF Support inte har plats för fler bussåkare till Paris, så funderar vi på att arrangera en buss för dom som har biljett. Pris 1.495 sek/person. Mer info på http://www.jft.se !

  1. Hej alla blåa fans. Eftersom MFF Support inte har plats för fler bussåkare till Paris, så funderar vi på att arrangera en buss för dom som har biljett. Pris 1.495 sek/person. Mer info på http://www.jft.se !

 15. Mycket snack om bussar…
  …men jag hittar inget om eventuell samlingspunkt/gemensam pub i Paris.
  Hur går tänket där?
  Sjukt kul att biljetterna sålde slut så snabbt = många som vill och ska ner!

   1. Om det blir fler bussar eller inte. Tror inte det fungerar att släppa fler bussar 1-2 dagar innan om det skulle bli aktuellt. Folk måste få en chans att boka annat isåfall. Ni gör ett grymt bra jobb, men mer kontinuerlig info skulle nog många uppskatta just nu :/

 16. Vi är 4 st som har biljetter till PSG matchen och hoppas på fler bussar. Men behöver veta snart om det blir någon eller om vi ska planera på annat sätt. Helst vill vi ju åka med er!

  1. Hej alla blåa fans. Eftersom MFF Support inte har plats för fler bussåkare till Paris, så funderar vi på att arrangera en buss för dom som har biljett. Pris 1.495 sek/person. Mer info på http://www.jft.se !

 17. Hej.
  Kommer ni att anlita samma bussbolag till Paris som det var till Salzburg? Jag hoppas inte det då det luktade pissuar hela vägen fram och tillbaka i vår buss.

 18. Har 2 biljetter i Paris över (det blev köpt både direkt från psg och via MFF). Ingång 309 rad 21. Säljes för priset som jag köpte dom för, 42 euro/st. Ring mig på 0708-181200

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *