Hoppa till innehåll

Shakhtar Donetsk away – 3/11

Bortaresa nummer två i Champions League-gruppspelet.

Vi möter Shakhtar Donetsk från Ukraina och matchen kommer att spelas 3e november i Lviv.

Vi har fått bra pris på direktflyg, dit på förmiddagen och hem efter matchen.
Preliminära tider är avgång från Kastrup 11.00, hem från Lviv 02.00.

Resan köper du på Tickster!
Maila uppgifter på medresenär till info@mffsupport.com om du köper fler resor. Vi behöver namn, personnummer, mail och mobilnummer.

Det ingår transferbuss i Lviv, från flygplats till samling och sedan från arenan till flygplatsen.

Matchbiljett ingår inte!

Om ni säljer eller ger resan till en annan person, meddela oss, så vi kan ändra namn i våra listor. När väl passagerarlistor är inlämnade till flygbolagen (2 dagar innan avresa) kommer vi inte att kunna genomföra återköp eller ändringar.

19 kommentarer till “Shakhtar Donetsk away – 3/11”

  1. Hej! Som oskuld i dessa sammanhang undrar jag om jag behöver ha med mig mer än pass och bokningsnummer till Kastrup – eller får jag något slags värdebevis av Tickster? mvh, Patrick

    1. Vi har ännu inte en exakt beräknad tid. Matchen är väl klar runt 23, sedan bussar ut till flygplatsen, sedan checka in och komma iväg. På det ca 2 timmar flygtid, så kanske hemma runt 03 eller något sånt.

  2. Hej, har beställt 4 st platser på planet till Ukraina. Räcker det att skriva in medpassagerare namn när man beställer på tickster?

  3. Halloj. Snart dax för avfärd till Lviv. Hur är det tänkt med uppsamling marsh osv när vi är där? Har någon kollat var vi kan mötas upp osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *