Hoppa till innehåll

Sugen på chartrat flyg till Aten?

MFF Support har chartrat direktflyg både till Turin och Madrid, med i princip slutsålda avgångar. Nu har vi kollat upp priser inför Olympiakos borta 9/12 i Aten. Vi vet dock inte riktigt hur stort intresset är, så vill kolla av det innan vi ger oss på att boka.

Det innebär en stor ekonomisk risk för oss att boka ett plan. Bokar vi, så måste vi pröjsa flygbolaget. Aktuellt plan har 148 platser och dom måste säljas. Tanken är som tidigare; vi flyger tidigt på morgonen, hinner samling i Aten (Piraeus) och drar direkt hemåt efter matchen. Exakta tider är inte klara än.

Nytt för denna resan och högst unikt för en Support-resa är att (trumvirvel) MATCHBILJETT INGÅR! Även transferbuss till och från matchen i Grekland ingår i priset.

Chartrat flyg + bussresa + matchbiljett kommer att kostar 3799:-. Vi bokar planet direkt om intresse finns. Släng iväg ett mail till info@mffsupport.com om du tycker detta låter intressant och tänker boka om vi öppnar försäljningen av resor.

Vi tilldelas 1600 biljetter på Stadio Georios Karaiskasis, drar vi igång reseförsäljningen snabbt så kan vi börja sälja resor innan matchbiljetterna släpps!

1 kommentar till “Sugen på chartrat flyg till Aten?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *