Hoppa till innehåll

Tåget till Häcken 7/10 inställt

Fotograf: Emma Watson

Dessvärre måste vi meddela att tåget till Häcken den 7 oktober ställs in.
 
Vi har märkt av ett minskat intresse för bortaresor det här året. Inte enbart med MFF Supports resor utan överlag har vårt bortastöd inte varit på toppnivå. Vi kan se att en tågresa till Häcken inte kommer att vara möjlig att genomföra.
 
De som har köpt resa till tåget har fått informationen mailad till sig. Vi har gjort återköp på alla biljetter vilket innebär att de som har köpt tågresa kommer att få tillbaka pengarna inom kort, förhoppningsvis redan denna veckan.
 
Men att Malmö skulle lägga sig och dö är inte ett alternativ. Vi har haft motgångar förut och reser oss alltid igen. MFF Support kommer istället att skicka bussar till Häcken med avgångstid kl.09:30 från Norra Vallgatan. Hur man än tar sig till Göteborg så sammanstrålar vi alla på Hisingen och går i samlad trupp till arenan. Låt oss ta avstamp i det här och ge laget det stöd de förtjänar när vi jagar tre poäng i varje match resten av säsongen! Resan kostar 240 kronor för medlemmar och går att köpa här.
 
MFF Supports arbetsgrupp har tagit initiativ till det förändringsarbete som kommer att ske till nästa säsong, men laget behöver oss varje match fram till dess. Vi har sedan en tid tillbaka satt igång ett grundligt arbete för att se över hur vi kan förändra bortaresorna. Om ni har idéer och tankar angående bortaresor eller annat på vår läktare kan ni höra av er till oss så bjuder vi in er till vår arbetsgrupp. Vi tror inte på enkla lösningar då vi ser att det minskade engagemanget inte är isolerat till endast bortastöd utan att det även är en nedåtgående trend med sången och stödet överlag på läktaren.
 
Till nästa år blir det även en del andra förändringar för att kunna satsa på bortastödet. Det handlar främst om besparingar på vissa saker i vår verksamhet som inte är helt tidsenliga längre. Sist men inte minst kan MFF Support redan nu meddela att vi följer ett förslag som kommit från vår arbetsgrupp – nämligen att starta upp en resefond dit alla Malmösupportrar kan bidra med en slant. Med en bortaresefond kommer vi att ha möjlighet att subventionera våra resor på en annan nivå än vi gör idag och därmed kunna få iväg fler folk till matcherna!
 
Var god maila info@mffsupport.com om du har några vidare frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *