Hoppa till innehåll

Uppdaterad och slutgiltig info inför Göteborg

Hej kära Mästare!

Nedan finns uppdaterad och slutgiltig information innan Göteborgsresan bär av.

Läs noga!

Information inför #MestaMästartåget

 ÄNDRAD AVGÅNGSTID! Tåget avgår kl.08:05 från spår 10 på Malmö C. Skånetrafiken rekommenderar att man är på plats cirka 20 minuter innan. Kom i tid, tåget väntar inte!

– Matchbiljett ingår INTE i tågbiljetten!

– Om du har köpt tågresa med oss så ingår självfallet tur- och retur i priset.

– Tåget kör raka sträckan Malmö till Göteborg och på hemvägen Göteborg till Malmö. Det finns ingen möjlighet att stanna tåget för rökpaus eller hämta upp folk i andra städer. Toaletter finns ombord.

– Glöm inte medlemskortet om du har köpt medlemsbiljett. Medlemsnummer fungerar också. Vänligen ha dessa redo när våra bussvärdar går på kontrollrunda!

– Mat och dryck är tillåtet på tåget. Supporterhuset kommer att sälja något litet att äta och dricka till de som är intresserade där all vinst går till deras verksamhet!

– Kom ihåg att ha respekt för dina med-MFF:are på tåget. Vi ska vara i toppskick lagom till matchstart för att sjunga fram laget till en seger och därefter åka tåg hem. Planera alkoholintaget därefter.

– Vi vill kunna boka tåg fler gånger och därför uppskattar vi enormt om ni plockar upp ert skräp efter er, struntar i att klibba på tåget och helt enkelt behandlar tåget med respekt. Att vi får boka tåg innebär att det finns ett förtroende för oss från Skånetrafiken, låt oss inte göra dem besvikna. Tack på förhand!

– Man kan inte lämna kvar några värdesaker, kläder eller liknande på tåget! Vi kan inte garantera att det blir samma tåg fram- och tillbaka. När vi går av tåget i Göteborg ska allt du tagit med dig med till matchen!

– Tåget kommer att stanna på Liseberg kl.10:30. Tåget kommer inte att delas upp som sagt tidigare utan istället anlända på Lisebergs station som ett enda långt tåg. 

 Viktigt att komma ihåg när vi anländer på Lisebergs stationDet är endast de 7 främsta instegsdörrarna som är möjliga att öppna, så all avstigning måste ske därifrån. Tåget består totalt av 16 dörrar. Det finns 4 ”tågsätt”. De som sitter i de två främsta tågsätten i tågets färdriktning måste därför stiga av direkt när tåget stannat och dörrarna kan öppnas. De som sitter i de två sista tågsätten i tågets färdriktning, måste gå framåt inne i tåget, för att nå de öppna dörrarna.

– EXTREMT VIKTIGT! Att, med våld försöka öppna låsta dörrar och ta sig ut där det inte finns perrong är förenat med direkt livsfara. Det passerar andra tåg i hög hastighet i spåret vid sidan om och det finns spänningsförande delar i anknytning till spåren, 16000 volt.

– Vi har inte fått något exakt spår för Lisebergs station men det finns bara 2 st spår på den stationen och oavsett vilket spår det blir hamnar man på samma ställe när man tagit sig uppför trapporna från perrongen. 

– När alla har samlats efter avstigning på Liseberg går vi tillsammans till Stora Ullevi. Om ni kommer med andra färdmedel kan ni gärna möta upp oss vid Lisebergs stationen och gå tillsammans! 

– Pubsamling kommer att äga rum i ett inhägnat barområde vid våra sektioner vid Stora Ullevi. Det kommer vara öppet för oss när vi kommer efter kl.10:30 och alltså öppet innan match och i halvtid. Alla kommer få plats där.

– På hemvägen kommer vi att bli eskorterade av event-polis från Stora Ullevi till Göteborg C via promenad.

– Tåget hem till Malmö avgår kl.16:10 från spår 3 från Göteborg C.

– #MestaMästartåget ankommer kl.18:38 till spår 10 på Malmö C.

Om du har köpt mer än en plats på tåget uppskattar vi väldigt mycket om du kan meddela de andra som du har köpt biljett till om den ändrade avgångstiden. Tack på förhand.

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till någon av MFF Supports två bortareseansvariga: Jenny eller Gustav 

jenny@mffsupport.com

gustav@mffsupport.com

 

Allt gott!

 

Himmelsblå hälsningar,

MFF Support

1 kommentar till “Uppdaterad och slutgiltig info inför Göteborg”

  1. Hej!
    Jag åker tillsammans med min son som ännu inte fyllt 18. Kommer han in på puben tillsammans med mig? Och serveras det mat på puben?
    Mvh
    Jeanette Alm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *