Hoppa till innehåll

Vardar borta 18/7

Den 18:e juli spelar Malmö FF i kvalet till Champions League igen. Motståndet stavas FK Vardar och de spelar sin hemmamatch i den lilla staden Strumica, 2 timmar och 30 minuter från huvudstaden Skopje. MFF Support har inga flyg bokade och kommer alltså inte att anordna någon resa från Sverige till Makedonien. Däremot kommer vi att arrangera så att chartrade bussar finns på plats som transporterar intresserade Malmö-supportrar från Skopje till Strumica och sedan tillbaka.

Avgång kl.13:00 från Alexander den store, Skopjes flygplats. Plats på transportbussen kostar 50 kr per person och du köper den här. Resan tar cirka 2,5 timmar och när vi är framme i Strumica åker vi direkt till oklar plats för uppladdning på pubsamlingen. Mer info om pubsamling kommer inom kort. Efter matchens slut kör bussarna direkt till Skopje där vi återigen åker till flygplatsen för avlämning. Eventuellt kommer vi att hållas kvar på arenan ett tag efter matchen.

Om du kommer direkt från flyget med resväska har vi tyvärr ingen perfekt lösning. Du får antingen ta med allt på bussen och lämna kvar det under matchen eller eventuellt låsa in det på flygplatsen. Vi kan inte ta ansvar för om någonting saknas och vi har tyvärr ingen koll på hur möjligheterna för att låsa in väskor på flygplatsen ser ut.

Vi kommer att boka bussar i takt med att vi ser hur efterfrågan ser ut vilket innebär att om du inte köpt resa via Tickster kan du inte åka med bussen. Om du av någon anledning missar bussen eller inte kan åka denna avgångstid kostar taxi raka sträckan cirka 700 kronor. Vi kan dock inte garantera att taxibilar vill köra denna sträcka eller att de tar detta pris när det gäller svenska kunder.

Om du stannar i Skopje dagarna innan eller efter matchen uppmanar MFF Support att du:

– tar det lugnt med fylla

– inte går runt öppet i MFF-attiraljer

– inte deltar i eller anordnar inofficiella MFF-samlingar

– håller allmän låg profil

Detta så att din resa ska vara säker och bra som möjligt.

För frågor eller funderingar maila oss på info@mffsupport.com!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *