Viktig information inför Chelsea borta

Det börjar närma sig. Möjligheten att återigen visa Malmö FF:s styrka på både planen och läktaren är snart här. Allt du behöver veta inför Chelsea borta på torsdag hittar du nedan. Vi vet vi kan – 2-0 till Malmö!

PUBSAMLING

Vi har fått informationen att vi får ha samlingsplats i området Earl’s Court och MFF Support har därför bokat barer i detta område, däribland “Earl’s Court’s Tavern” och “Courtfield” m.fl.
Eftersom vi kommer att bli över 3000 på plats innebär det att alla omöjligt får plats på restaurangerna och barerna på Earl’s Court. MFF Support vill poängtera detta: alla kommer inte kunna få plats på pubsamlingen.

TILL MATCHEN

Kl.17:30 tar vi oss gemensamt från samlingsplatsen Earl’s Court. Gångavstånd mellan Earl’s Court och Stamford Bridge är cirka 20 minuter. MFF Support stämmer in i Ultras Malmös uppmaning: drick med måtta så att du kan sjunga högt i 90+ minuter!

LÄKTAREN

Chelsea FC har strikta restriktioner och regler. Du måste ha en fysisk biljett för att komma in. På läktaren är det fri placering men du måste stå vid en stol och kan därmed inte flytta runt.

Tillåtet: Endast hängflaggor och banderoller inom måtten 2,5 m x 0,8 m är tillåtet. Snus är tillåtet så länge snusen är i en plastpåse och inte i en dosa. Handväskor och magväskor är tillåtna att ta med in.

Inte tillåtet: Megafon, trumma och flaggpinnar är inte tillåtet. Cigaretter eller e-cigaretter är inte tillåtna att ta in på Stamford Bridge. Väskor som är större än en vanlig handväska/magväska är inte tillåtet att ta in. Professionella kameror är inte tillåtna, du måste ha ackreditering för detta.

OBS! Chelsea FC kommer att neka inträde till hemmalagets sektioner för alla som genom kläder eller annat visar stöd för Malmö FF. Du måste även agera neutral på läktaren vid mål och annat.

Det finns en kommentar

  1. Linnea Nyberg

    Hejsan, jag har en biljett över till salu till MFF supporter, som jag vet mer detaljer om ikväll när jag landat i London. Någon som är intresserad eller kan tipsa om var jag säljer den??? Mvh Linnea

Vad tänker du?