Hoppa till innehåll

Viktig information inför cupfinalen

VIKTIG PRAKTISK INFORMATION INFÖR BUSSRESAN TILL CUPFINALEN.

Avgångstid kl.06:00 från Norra Vallgatan, mittemot Frans Suell-statyn. Plats där bussarna avgår kan komma att ändras. Det kommer dock vara i närheten av Malmö Centralstation.

Bussarna kör direkt till Tele2 Arena. Avgångstid hem igen oklart då slutsignal beror på matchens resultat men utgå ifrån att bussarna avgår ganska direkt efter att vi slussats ut från sektionerna. Ankomsttid tillbaka i Malmö dagen efter på natten, cirka 8-9 timmar efter avresa från arenan.

Om du har köpt fler än en bussbiljett måste du i mail till info@mffsupport.com ange 1) namnet på den som köpt resan & den andra personens/de andra personernas 2) för- och efternamn 3) mobilnummer 4) mailadress 5) eventuellt medlemsnummer om det gäller medlemsresa. Om vi ej fått in mail med uppgifterna till nästa dag hör vi först av oss och vid inget svar makulerar vi bokningen.

Om du har blivit medlem innan måndag natt 11 april men ej hunnit få medlemsnummer eller medlemskort mailar du medlem@mffsupport.com för att få medlemsnummer för att köpa medlemsresan.

Om du har blivit medlem efter måndag natt 11 april köper du medlemsresa ändå och skickar därefter ett mail till info@mffsupport.com med dina kontaktuppgifter samt när du betalade in medlemskapet så att vi kan anteckna informationen. Om vi ser att betalning ej inkommit meddelar vi dig och makulerar sedan bokningen om du ej åtgärdar detta.

Den 6 maj är sista dagen att köpa plats på bussresan. Därefter stänger vi försäljningen.

Om du önskar agera bussvärd hör du av dig till jenny@mffsupport.com för vidare information och godkännande. Resan är gratis för bussvärdar.

ALLMÄNNA FÖRHÅLLNINGSREGLER OM VAD SOM GÄLLER PÅ MFF SUPPORT BUSSAR.

Varje buss har en eller två bussvärdar. Det är i första hand till dem ni vänder er om det är några frågor som dyker upp under resans gång. Det är bussvärdarna som avgör var och när det ska pausas. På grund av lång resa planerar vi stanna så få gånger som möjligt så vi rekommenderar att ta med matsäck och använda toaletten på bussen i mesta möjliga mån.

Tänk på att slänga skräp i soppåsarna, be om fler om det behövs. Håll rent och snyggt omkring er.

Du måste vara 18 år för att dricka alkohol på bussen. Ni som dricker ska göra det med måtta.

Rasism, sexism eller annat respektlöst beteende mot andra tolereras inte på våra bortaresor.

MFF Support kan neka individer som bryter mot någon av dessa förhållningsregler att köpa resa i framtiden.

Tänk på att vi alla representerar MFF så gör det snyggt och ta hand om varandra!

2 kommentarer till “Viktig information inför cupfinalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *