Bli medlem

Så här gör du för att bli medlem i MFF Support:

NYTT! Swishbetalning – snabbast och enklast

Är du medlem sedan tidigare eller ny medlem: Swisha 150 kronor till 123 – 326 46 52 och skriv ditt personnummer samt mailadress i meddelandet.
Är du ungdom och medlem sedan tidigare eller är du ungdom och ny medlem: Swisha 100 kronor till 123 – 326 46 52 och skriv ditt personnummer samt mailadress i meddelandet.

Min Sida – Om du tidigare varit medlem och nu vill förnya ditt medlemskap eller redan är medlem

Logga in för att se och ändra personlig information i medlemsregistret. Om du inte har ett lösenord klickar du på ”Inget lösenord?”.

Kortbetalning – För dig som helt ny medlem

Fyll i detta formulär om du aldrig varit medlem i MFF Support förut men vill bli det nu. Fungerar för både vuxna och ungdomar.

OBS! Vill du skaffa Familjemedlemskap måste du betala till plusgiro.

Betalning till plusgiro

Betala in medlemsavgiften för den typ av medlemskap du avser till plusgirokonto 6451597-6. Betalningsmottagare är MFF Support. Skicka sedan ett mejl till medlem@mffsupport.com med följande uppgifter:

  • Namn och postadress *
  • Födelsedatum * (6 siffror)
  • E-post*
  • Telefonnummer * (helst mobil)
  • Ev. tidigare medlemsnummer

* = dessa uppgifter måste vi ha för att kunna registrera dig som medlem. Ofullständiga uppgifter gör att medlemsregistrering ej kan utföras.

Om du skaffar Familjemedlem ange uppgifterna ovan för alla familjemedlemmar. (Familjemedlemskap kan du läsa mer om här).

Medlemskort

Detta skickas ut till den adress du angivit. Du har ditt medlemskort ca tre-fyra veckor efter betalning.

Medlemskap gäller alltid för ett kalenderår, från 1 januari till 31 december. Från och med december månad kan du köpa medlemskap för nästkommande år.

Under hela december får du medlemskap för både detta år och nästkommande år automatiskt.