Bortaresor

MFF Support arrangerar bortaresor till Malmö FF:s allsvenska matcher och ibland även till matcher ute i Europa. Information om resorna hittar du på vår hemsida. Resorna säljs på Billetto.

Du hittar alla bortaresor här: bortaresor.mffsupport.com


Frågor om matchbiljetter och årskort ställs till biljett@mff.se, kolla först om dina svar finns här. Frågor som rör Malmö FF ställer du enklast till klubbens Supporter Liaison Officer, Pierre Nordberg, som du når på: 0702-193743.

Frågor gällande MFF Supports resor ställer du enklast till oss via mail till resa@mffsupport.com.

Medlem i MFF Support

För att åka med på bortaresorna till reducerat pris måste du vara medlem i MFF Support.
Klicka här för information om hur du blir medlem i föreningen.

Viktig information och vanliga frågor om bortaresorna.

 1. MFF Support tillhandahåller enbart resor, matchbiljett köps separat på arrangerande klubbs biljettsida.
 2. Resorna kan köpas via Billetto här bortaresor.mffsupport.com
 3. Resorna är alltid tur-och retur. Om du endast vill åka med på ena hållet gäller ändå fullpris. Vi är tacksamma om du informerar oss på resa@mffsupport.com så att vi inte väntar in dig.
 4. Vid återköp pga. inställd resa, kontakta MFF Support. Generellt så kan inte återköp göras tätt inpå avresa. Speciellt vid flygresor då vi lämnar in passagerarlistor till flygbolaget senast 48 timmar innan avresa. Efter det går det inte att göra återköp eller ändringar.
 5. Allmän information om priser, avresetider och plats gällande de olika resorna kan du läsa på vår hemsida och hos Billetto
 6. Inför resor kan tiderna komma att ändras så håll dig uppdaterad genom att kontinuerligt titta på våra sociala medier eller på biljettsidan!
 7. Vi kommer kontinuerligt att lägga ut information om hur många resor som sålts till de olika resorna. Generellt gäller att bussen/planet måste vara i princip full för att resan ska bli av. Vilket de oftast blir.
 8. Frågor kring utrustning på de olika bussarna är svårt för oss i Support att svara på.
 9. Ofta går det bra att lämna kvar personliga saker i bussen under matchen, dock att du själv har ansvar för dina saker, inte Support eller bussbolaget.
 10. Om du som medlem köper resa, var beredd på att visa ditt medlemskort i appen Cardskipper.
 11. Bussvärden förhandlar i samråd med chauffören om stopp på vägen vid längre resor. Ibland är det byte av chaufför eller en stunds vila som gäller. Vid andra typer av stopp, fråga bussvärden på plats vid aktuellt tillfälle.
 12. Det finns även möjlighet för icke-medlemmar att åka på våra resor, då till en extra kostnad som kan variera mellan olika resor.
 13. Vi släpper informationen om resorna så fort vi har förhandlat fram det bästa priset på resorna.
 14. Ja, vi kollar även upp tåg i de fall det är möjligt.
 15. Det är ditt ansvar att meddela oss i de fall du flyttar eller byter mobilnummer eller e-postadress.
 16. Ja, vi kommer att kolla medlemskap på bussarna!