Våra medlemsförmåner

Ölklubben

I samarbete med Ölklubben.se erbjuder vi dig 25 % rabatt på deras medlemskap.
Ölklubben jobbar för att stötta lokala bryggerier från hela Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Medlemskapet ger dig en unik öllista med utvalda öl från 30 av våra svenska mikrobryggerier – öl som normalt inte finns på Systembolagets hyllor. Bli medlem idag med rabattkoden MFF-25 så skänker Ölklubben dessutom 25 kr till MFF Support för varje nytecknat medlemskap.
Läs mer och bli medlem på www.olklubben.se

Bröderna Bläck

Du får 20% rabatt på MFF-relaterade tatueringar mot uppvisande av medlemskort. Bröderna Bläcks tatueringsstudio ligger på Föreningsgatan 50 A i Malmö.

Fitness24Seven

Våra medlemmar kan köpa gym-årskort för 2295 kronor, det vill säga 700 kronor billigare än ordinarie pris eller 400 kronor billigare än student- samt pensionärspris.

Sponsorhuset
Handla via Sponsorhuset – få rabatt och tjäna pengar åt MFF Support!
Handlar du via nedanstående länk får du en fin rabatt själv, samtidigt som du drar in pengar till MFF Support – pengar som kommer att användas för att t ex subventionera bortaresor. Alla tjänar på detta.
Mer info finns här: https://mffsupport.com/sponsorhuset/

Vi vill gärna erbjuda fler rabatter och förmåner. Känner du någon butiks- eller krogägare eller om du jobbar på ett företag som skulle vara intresserade av ett samarbete? Skriv till info@mffsupport.com.

Det finns 20 kommentarer

  1. MFF Support

   Tror möjligen du menar förtur? Som medlem i MFF har man förtur till matchbiljetter för CL-matcherna. Dock räcker det inte att bli medlem nu, då skulle du varit medlem innan kvalet var slutspelat.

 1. Kim Knudsen

  Hej,
  Är god man åt en hängiven MFF-supporter. Han har ett ”rabattkort” från försäkringskassan, har han rabatt på biljetter/MFF-shoppen med detta kort?

  Mvh
  Kim

  1. MFF Support

   Hej Robert! Rabatten gäller fortfarande, visa bara upp medlemskortet så är det inga problem. Dock så har priserna generellt höjts och har tyvärr inte svar på exakt hur mycket rabatten blir. Hör med 24-7.

 2. Hans

  Hej! Eftersom erbjudandet fortfarande stod med på hemsidan så godkändes det för denna gången.

  Mvh

  Hans

 3. Roger

  Hej!

  Finns det ingen medlemsrabatt på Fitness 24 Seven för 2020? Har varit i kontakt med dem idag 9/1 och de säger att det inte finns någon deal längre mellan Mff-support och Fitness 24 Seven. Samtidigt så ber dom företrädare/representant för Mff-support att kontakta deras säljavdelning för att eventuellt komma överens om en ny deal. Mvh Roger

Vad tänker du?