Förfesta med MFF Support!

De senaste åren har det för många blivit en vana att förfesta på supportertorget på stadion. Vi träffar kompisar, tar en öl, käkar en korv, lyssnar på musik.

Tidigare år har det varit en vana att en dj spelar musik för oss. Någon enstaka gång har det varit livemusik, så har t ex både Dalaplan, Jaqe och Stress spelat här.

Spelare har intervjuats och det har varit kul att komma lite tidigare till match, helt enkelt.

2015 kommer fler att hitta hit, eftersom MFF Support, som fixar förfesterna, nu skruvar upp både volymen och ambitionen ytterligare.

Den 21 maj får ståplatstorget finbesök: Kvinnliga Situationen är ett nystartat hiphopcrew med bas i Malmö. Crewet består av A Nic Vibe, Ampo, Fröken, Julia W, Miss D, Neely K, RudekidEm och Tova. Med sina medvetna texter och melodiska rap och sång på både svenska och engelska skapar de ett unikt sound med influenser av såväl underground och reggae, som vispop och oldschool boom bap.
Aftonens dj:s är Maja Hedwall & Sophia Mörk alias Papier Maché.
Missa inte.

Det är också svårt att undvika att hela Supportertorget håller på att fräschas upp, Det är Fredrik Magnusson, legendarisk MT96-profil, som tillsammans med företaget RumRum, MFF Support och MFF just nu håller på att skapa vårt himmelsblåa vardagsrum.

Här kommer du att kunna käka lite, dricka några öl, hänga med vännerna, snacka upp matchen, lyssna på musik och ha det hur bra som helst, Precis som en bra förfest ska vara.

Och glömde du halsduken hemma kommer både MFF och MFF Support att sälja både sådana och en massa annat uppe på torget.

Och som sagt, detta är bara förfesterna. De riktiga festerna fortsätter att hända ute på planen och på läktaren. Men då får du själv stå för sången.