Guldmarsch mot 15’e cuptiteln

Guldmarschen

Marschen mot cupguldet!

Vi är landets mest framgångsrika förening genom tiderna. Vi är landets överlägset bästa klubb och något man talar om med respekt ute i Europa. Vi har radat upp ligasegrar men har under flera decennier misslyckats med en sak – att vinna cupen.

Svenska Cupen har lågprioriterats av såväl ledning och spelare som supportrar. Intresset har varit lågt och inställningen katastrofal, i många stunder pinsam. Den har fallit i glömska. Vi har spelat bitvis bra men sedan ramlat ur till följd av bristande kämpaglöd, vilja och underpresterande insatser från både spelare och supportrar. Men det var då, nu blickar vi framåt med nya mål i sikte.

Nu har vi verkligen chansen. Det är dags att en gång för alla bryta cuptrenden och plocka hem pokalen. Det var 27 år sen vi vann denna titel och 20 år sedan vi senast spelade final. Det är dags att återigen visa att vi är det dominerande laget i Sverige och det innebär att gå för fullt både i Allsvenskan och i Svenska Cupen. Ingen jävel ska stoppa oss!

Den 5:e maj är det dags. Då visar vi vilka som bestämmer i vår borg, i vår kittel, i vårt hem.
Detta innebär att det är dags att greppa flaggan, kavla upp ärmarna och snöra skorna för att tillsammans med resten av MFF-Familjen gå mot guldet.

Vi utlyser härmed marschen mot guldet klockan 14:15 från Möllan. Tillsammans, som en enda stor massa och enad front marscherar vi till våran hemmaborg där vi ska sätta skräck i BK Häcken och tänder glöden hos våra pågar, och oss själva. Glöden ska utvecklas, lågorna ska spränga fram och i ett himmelsblått inferno ska vi göra allt vi kan för den 15:e cuptiteln.

Minns kvalet till Champions League. Ta med er samma inställning och jävlar anamma. Köp er biljett och slut upp. Nu tar vi hem cupajäveln!

FÖR MALMÖ FF!

#Guldmarschen