Alex Minne 2017

Vi sparkar igång 2017 med Alex Minne!

Vi samlas i Kombihallen lördagen 21 januari för vår årliga fotbollsturnering för och med MFF-supportrar. Det blir inte bara roliga och täta matcher utan en massa köpbart, ätbart och aktiviteter.

Alex var styrelsemedlem i MFF Support och initiativtagare till denna turnering. 2008 somnade han in då cancern vann kampen om hans liv. MFF Support beslutade därför att överskottet från turneringen ska gå till Cancerfonden.

Tid: Samling 09.00 för lagen. Turneringen sätter igång 09.30.

Hur: 24 lag med max åtta personer i varje lag. Turneringen delas upp i sex grupper där ettorna och de två bästa tvåorna går vidare till kvartsfinal. Matcherna är 13 minuterna långa. En målvakt och fyra utespelare i varje lag + tre avbytare (fria byten under matchens gång). I år dömer utbildade domare alla matcher.

Anmälan: Sista anmälningsdag är 10 januari. I anmälan skall lagnamn, kontaktperson och kontaktuppgifter stå. Ni skickar anmälan till alexminne@mffsupport.com.

Avgift: 600 kronor

Betalning: Bankgiro 738-5370 eller Swish: 0723-294200 (mottagarnamn är Ylva Widebäck).

Avgiften skall betalas senast 15 januari. Glöm inte att ange lagnamn vid betalning.

4 svar på ”Alex Minne 2017”

  1. Hej Alex!

   Jo, det blir det. Vi inväntar svar från Malmö Stad angående lokalen som vi har bokat. Så fort vi har fått svar går vi ut med datum och all information.

   Allt gott!

   Himmelsblå hälsningar,
   MFF Support

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *