Ett gäng kvicka: Emil Forsberg

MFF är inne i ett galet tempo just nu vilket såklart är glädjande för alla blådårar där ute. Nr Tolv följer givetvis hela kalaset ingående och startar härmed en förhoppningsvis frekvent återkommande intervjuserie kallad ”Ett gäng kvicka:”. Först ut att få ett par snabba frågor är norrlänningen Emil Forsberg.

Vi skriver 25 juli och högsommaren har kopplat ett galet grepp om Sverige. Nr Tolv haffar Emil Forsberg efter dagens stängda träning, dagen innan Kalmar FF ska komma på besök.

Hur kändes träningen idag?
– Den kändes bra. Bra plan, fint väder och vi är på gott humör i truppen. Inget att klaga på.

Ja, på tal om vädret – hur tacklar man den här extrema värmen och framförallt det täta matchandet just nu?

– Nä, det är klart man blir lite trött men det är en del av fotbollen. Man får ta vara på kroppen och sova och äta ordentligt, sköta sig så gott det går.

Såhär i backspegeln, hur känns det efter dubbelmötet med Ventspils?

– Det är en lättnad, skönt att ha tagit oss vidare bara. Nu är det två nya matcher som kommer mot ett jättebra lag och det ser vi fram emot!

Känslorna inför Kalmar hemma imorgon?

– Det lär bli en bra match! Det var en fin match i Kalmar senast och jag hoppas på mycket folk. Jag tror vi kan bjuda på bra fotboll, det kommer vara två lag som vill vinna matcherna.

Har du fått några indikationer på ifall Åge kommer rotera något i laget?

– Jag vet inte. Vi har ju många matcher nu så det blir kanske lite. Det där är upp till honom. Det är fullt fokus på Kalmar nu i alla fall. Sparta Prag kommer sen.

Ett svar på ”Ett gäng kvicka: Emil Forsberg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *