Halsdukshav på söndag

 

Klockan 15:00 blåser domaren igång vår allra sista match för denna säsong. Vi avslutar Allsvenskan 2017 hemma mot BK Häcken.

Allmän uppmaning till alla Malmö-supportrar: ta med din himmelsblå halsduk så att vi tillsammans kan skapa ett fantastiskt halsdukshav som ett perfekt avslut på detta år.

Vi går ut med huvudet högt, stolta och starka, med 20:e SM-guldet i handen och andra stjärnan på bröstet. Allt annat än seger på söndag är oacceptabelt.

Malmö FF ordnar guldfirande gånger 20 (!) efter matchens slutsignal. Inte endast fyrverkerier och höja Lennart till skyarna utan även firande för varenda SM-guld vi har tagit. Det kommer bli något alldeles extra!

Därefter fortsätter firandet ytterligare på Restaurang 1910 där mat och dryck kommer att finnas tillgängligt samt säsongens highlights som kommer att rulla på storbildsskärmen. Det kommer dessutom finnas tillfälle för intervju med både Carlos Strandberg och Fredrik Andersson.

Om du skulle vara intresserad av att själv komma upp på scenen och fråga Carlos eller Fredrik någonting är det varmt välkommet att maila info@mffsupport.com så väljer vi ut ett antal bra frågor.

Glöm inte halsduken på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *