Har du erfarenheter av problem med ordningsmakten i samband med MFF:s matcher?

Det är viktigt för oss att alla känner trygghet i samband med våra matcher oavsett om det är i Malmö eller på en bortaresa.

Därför är det viktigt för oss att kunna föra en dialog med de parter som ska garantera trygghet och säkerhet. Denna dialog har dock brustit från polisens sida, vars följder vi fått erfara under säsongen.

Vi vill få en bild utav de incidenter som har uppstått under året och hoppas ni kan hjälpa oss sammanställa detta.

Maila in dina vittnesmål till info@mffsupport.com eller skriv ett meddelande till oss på Facebook (inte i kommentarsfältet). Det kan vara kommentarer från säkerhetspersonal, handgemäng, våld och så vidare.

Du kan självfallet vara anonym om så önskas, vi kommer inte att dela vittnesmålen eller personuppgifter till obehörig part.

Förhoppningsvis kan vi få en grund att stå på inför en dialog och förbättring av samarbetet med polisen.

Ett svar på ”Har du erfarenheter av problem med ordningsmakten i samband med MFF:s matcher?”

  1. Innan matchen DIF-MFF 20 sep. Finns information på att tunnelbanepolis i sthlm slog omotiverat med batong på någon MFF-supporter, vilken befann sig i arenaområdet . (polis kom till platsen för att det varit bråk tidigare på Gullmarsplans torg) Det finns vittnen till att minst en polis slog utan att ha stöd till det. Den som var utsatt måste göra en anmälan om det inte redan är gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *