Hela Stadion Sjunger

Sjunger500x1500

De har aldrig varit i Malmö.

Celtic kommer till Malmö avslappnade och med rutin från matcher med tryck på läktaren, men de har aldrig varit i Malmö när stormen river.

För att vi ska toppa alla tidigare insatser på Stadion måste alla delta. Tillsammans.

Det betyder att alla röster behövs och att alla som kan ska sjunga. För att vår gemensamma sång ska höras vill vi be alla att inte klappa i takt till alla sånger. Att klappa i takt dränker sången när hela Stadion sjunger och ingenting låter mer mäktigt än när #HelaStadionSjunger! Nu ska vi visa att vi är ostoppbara när hela stadion sjunger tillsammans.

Varenda levande MFF:are ska sjunga högre än vad den någonsin gjort förr. Hetsen ska flåsa skottarna i nacken varenda sekund. Vi ska vråla, skrika, hoppa och vifta när #HelaStadionSjunger.

Vi ska även visa världen vårt vackra hem, så nu ska vi smycka hemmaborgen med banderoller och flaggor. Hela stadion ska smyckas!

Glöm allt vi gjort hittills. Nu sätter vi ribban för vad man kan åstadkomma på en fotbollsarena och skapar tillsammans en stämning som blåser skottarna av planen. Kom till stadion innan uppvärmningen och stötta pågarna från första stund!

Vi är stormen. Och när stormen river då måste vi ge allt.

#HelaStadionSjunger #Tillsammans

Är du lite osäker på texterna? MFF Support har ett arkiv med de flesta sånger. http://mffsupport.com/sanger-ramsor/lagsanger/

2 svar på ”Hela Stadion Sjunger”

  1. Synd att jag och min 10-årigs son inte lyckads skaffa biljetter till denna fest. Orsak ensamstående mamma som måste arbeta på de tider som biljetterna såldes :-(

  2. Synd att jag och min 10-årigs son inte lyckads skaffa biljetter till denna fest. Orsak ensamstående mamma som måste arbeta på de tider som biljetterna såldes :-(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *