Information inför FCK borta 12/12

Fotograf: Emma Watson

Det börjar närma sig. Möjligheten att återigen visa Malmö FF:s styrka på både planen och läktaren är snart här. Allt du behöver veta inför FCK borta 12/12 hittar du nedan. Vi vet vi kan – 1-0 till Malmö!

ALLT om SAMLINGSPLATS & VOUCHER, RESA TILL OCH FRÅN KÖPENHAMN, PARKEN, BILJETTER PÅ ANDRA SEKTIONER samt FLAGGOR BANDEROLLER M.M. hittar du på https://www.mff.se/supporterinformation-infor-fc-kopenhamn/
 
Nedan kommer kompletterande information gällande vår resa.
ORGANISERAD RESA
BUSS TILL PUBSAMLING
Bussen avgår kl 12.30 och bussen går till pubsamlingen vid Tivoli.
Vi har tyvärr inte möjlighet att transportera våra resenärer från pubsamlingen till matchen. Istället får alla som åker med pubbussarna ta samma väg som resterande supportrar vilket beskrivs i https://www.mff.se/supporterinformation-infor-fc-kopenhamn/. På hemvägen gäller dock givetvis bussresa hela vägen hem till Malmö för våra resenärer på pubbussarna.
OBS! Glöm inte giltigt ID-kort. Matchbiljett ingår inte. Avgångstider kan ändras.
ORGANISERAD RESA
BUSS DIREKT TILL MATCHEN
 
Bussen avgår kl 16.30 och bussen går direkt till Parken. Efter matchen går bussen direkt hem till Malmö.
OBS! Glöm inte giltigt ID-kort. Matchbiljett ingår inte. Avgångstider kan ändras.
PÅMINNELSE TILL DIG SOM KÖPT MATCHBILJETT PÅ ANNAN SEKTION ÄN VÅR TILLDELADE:
OBS! FC Köpenhamn kommer att neka inträde till hemmalagets sektioner för alla som genom kläder eller annat visar stöd för Malmö FF. Du måste även agera neutral på läktaren vid mål och annat. FCK har varit tydliga med att de kommer att avvisa om de misstänker att ni är MFF-supportrar.
PÅMINNELSE TILL DIG SOM KÖPT MATCHBILJETT PÅ ANNAN SEKTION ÄN VÅR TILLDELADE -OCH- KÖPT RESA MED MFF SUPPORT:
Vi kan inte garantera att ni kan komma åt de andra sektionerna när ni gått av bussen och vi kan inte heller garantera att ni kan komma åt bussarna när ni kommit ut från annan sektion. Det innebär att om du har köpt biljett på andra sektioner och bussresa med oss behöver ni omgående få återköp på resan och ordna transport på annat håll. Vänligen kontakta resa@mffsupport.com snarast.
Mot vinst! Mot avancemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *