Kämpa

kämpashowan

Arbetet med Nr Tolv går just nu in i deadline-mode och vi jobbar mot tryckeri- och postgångsdatum. Och vanligtvis är det ett arbete som skänker enorm tillfredsställelse, att kunna bidra till en tidning gjord av MFF-familjen för MFF-familjen. Nu jobbar vi som i ett töcken, i skuggan av helgens händelser på Möllevången.

Showan är en av oss och en attack mot Showan är en attack mot oss. Därför måste vi alla, alltid, visa vår avsky mot våldet som vill förminska och skada oss, vi som vill se en värld fri från fördomar, rasism och sexism. Det är oerhört viktigt att vi alla sluter upp, så som vi gjort de senaste dagarna, såväl supportrarna som a-lagstruppen, och tydligt tar avstånd och fördömer denna overkliga idioti. Vi måste kämpa såsom Showan kämpar.

En intervju med Showan gjordes i förra veckan gällande Fotbollssupportrar mot homofobi med avsikt att publiceras i detta kommande nummer och jag vet, i nuläget, inte huruvida den kommer gå i tryck än. Men jag önskar av hela mitt hjärta att Showan kämpar sig tillbaka, får se all den kärlek han överösts av och får läsa artikeln om ett av de ämnena han brinner för – att bekämpa homofobi på våra fotbollsläktare.

I övrigt diskuteras SLO-rollen, tre supportrar tycker till om MFF-säsongen som stundar och Markus Rosenberg får komma till tals. Bland annat.

Framåt Malmö! Kämpa Showan!

//Red

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *