MFF Support går över till digitala medlemskort

MFF Support + Cardskipper = digitala medlemskort

MFF Support har gått över till digitala medlemskort. vi gör det tillsammans med företaget Cardskipper som vi nu är kunder hos. Istället för fysiska medlemskort så kommer ditt medlemskort för 2022 finnas tillgängligt i Cardskippers app i din smarttelefon eller via Cardskippers hemsida. Den nya lösningen frigör en hel del arbete som gör att vi kan lägga större fokus på MFF Supports syfte, nämligen stödet på hemma- och bortaplan. Genom att gå över till digitalt medlemskap kommer föreningen också att spara in kostnader för både tryck av medlemskort, utskick och medlemshantering, pengar som bland annat kommer att gå till bättre och billigare bortaresor. Ytterligare en anledning till bytet är att det varken är modernt eller hållbart för miljön med fysiska medlemskort. Vidare information om hur du går tillväga för att ladda ner appen och registrera dig kommer inom kort.

För de medlemmar som inte har internet eller av annan anledning inte vill ha sitt medlemskort digitalt kommer vi naturligtvis ordna en speciallösning där vi fortfarande kan skicka ett kort med posten.

Du som är livstidsmedlem eller hedersmedlem kommer att bli överförd automatiskt eller bli kontaktad ifall dina uppgifter måste uppdateras. För vidare frågor om den nya lösningen vänligen maila info@mffsupport.com så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Du som löser ditt medlemskap under december månad blir automatiskt medlem för både 2021 och 2022. Vi smygstartar detta erbjudande redan på torsdag inför matchen mot Genk då du hittar oss i vår lucka på Ståplatstorget. Vi ses då!

4 svar på ”MFF Support går över till digitala medlemskort”

 1. Hej, jag har varit medlem i många år, men tror jag missat betala i år då jag inte hittar medlemskortet för 2018. Tänker därför fixa till det på torsdag. Jag kommer väl dit även om jag har plats på Roys?

  1. Hej Peter!

   Dessvärre är Stadion stängd idag torsdag så du kan dessvärre inte komma in på Ståplatstorget från andra sektioner än om du har matchbiljett till A och B.

   Med vänlig hälsning,
   MFF Support

 2. Hej!
  Jag heter Tommy Sandberg och varit medlem länge i supporterklubben och vill bli livstidsmedlem, hur går jag tillväga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *