Styrelsen 2020 + info från årsmötet

Detta är styrelsen 2020 som valdes av medlemmarna på årsmötet idag söndag 9/2.

Från vänster: Anders Fredin, Annsophie Berggren, Magnus Ericsson,
Ola Larsson,  Arvid Laban Falk, Rebecca Bayer, Ida Rosqvist.
Frånvarande: Jens Larsson

Stort tack till följande som lämnade styrelsen i samband med årsmötet för deras engagemang och tid: Thelma Ernst, Kaveh Hosseinpour,
Johanna Nilsson, Jenny Åberg och Nicklas Johansson.

På dagens årsmöte bestämdes även en ändring gällande familjemedlemsskap till att omfatta minst en och max två personer över 18 år och dess barn under 18 år (ingen begränsning av antal barn).

Ett svar på ”Styrelsen 2020 + info från årsmötet”

 1. Hej!

  Som jurist i säkerhetstjänsten kan även några dribblerier inom juridiken andra jurister oftast inte kan. Jag är inte vän av att statyer faller men vän av rötter o ursprung. Som handlar om hjärta, inte pengar.

  Som jag ser på Zlatan kunde han gett hammarbyfansen hans del i laget för fans är alltid fans o fotboll är alltid fotboll. Min bild av Hammarby är att de spelar glad fotboll o det är vad all idrott handlar om glädje. Nu blev det något annat, tyvärr.

  Min syn på saken är att hans säkerhet i vår stad Malmö, har blivit sämre o då särskilt för hans barn. När nu mitt uppdrag just nu är att implementera just de viktigaste delarna i Barnkonventionen så kan jag inte sluta tänka att jag nog får skicka en orosrapport gällande hans barn till Socialen. Men det finns allternativ, finns någon hos att prata lite fotbollsliv?

  Vänligen i tjänsten

  Stellan Hökfelt
  Säkerhetsjurist

Kommentarer är stängda.