Valberedningens förslag inför årsmötet

Valberedningens förslag inför MFF Supports årsmöte kl. 15:00 söndagen den 10 februari 2019

Ordförande

Thelma Ernst, omval, 1 år

Ledamöter

Kaveh Hosseinpour, omval 2 år

Johanna Nilsson, omval 2 år

Ola Larsson, omval 2 år

Jenny Åberg, sittande 1 år

Annsophie Berggren, sittande 1 år

Anders Fredin, nyval 2 år

Ida Rosqvist, nyval 2 år

Suppleanter

Jens Larsson, nyval 1 år

Nicklas Johansson, nyval 1 år

Såhär tänker valberedningen

Vi vill nominera följande kandidater:

Anders Fredin, en projektledare inom kommunikation som har ett stort MFF-hjärta, ett skarpt sinne för ekonomi och organisation samt bred fotbollskunskap från sin egna karriär. Vi ser Anders som en framtida kassör i styrelsen.

Ida Rosqvist, ett välkänt ansikte på läktaren som idogt lagt ner dag och natt för MT96, Malmösystrar och läktarkulturen som helhet. Ida syns på de flesta bortaresor, i Vårt Blåa Lag-podden och har en känsla för skrivande och ord som få kan mäta sig med. Vi tror på Ida som en optimal sekreterare i styrelsen.

Jens Larsson, en eldsjäl från Rex Scania som är uppväxt på Norra Läktaren och har spenderat otaliga timmar på bussar till bortaresor i när och fjärran. Vi vill ha balans åldersmässigt och är övertygade om att Jens kan tillföra väldigt mycket i styrelsen, dessutom med ett för supporterkulturen otroligt viktigt kontaktnät.

Nicklas Johansson, mannen som drivit bland annat Malmöfestivalen, NGBG, räddat Plan B och arrangerat alla MFFs guldfester och storbildsvisningar i staden. Få är så drivna som Nicklas och vi är säkra på att hans engagemang och nätverk kommer vara en stor tillgång för MFF Support.

Valberedningen föreslår alltså nyval av 2 st. ledamöter och 2 st. suppleanter. Här kommer deras egna presentationer:

Jag heter Anders Fredin och fyller 48 i juli, född i Linköping men uppvuxen i Falsterbo. Har följt MFF sedan barnsben och spelat fotboll i större delen av mitt liv. Fotbollslivet kulminerade i Lilla Torg med Tore som tränare och att få möta MFF i Stadsmästerskapen med en ung Zlatan. Ser fram emot att få vara med och bidra till att MFF-Familjen växer och mår bra!

Jag heter Ida Rosqvist och är 33 år gammal. Jag är uppvuxen i Svedala och sedermera Malmöbo. Jag har följ MFF sedan 2000, mestadels från ståplats men sedan några år tillbaka från aktiv sittplats. Jag har en bakgrund som aktiv i MT96 och är numera aktiv i Malmösystrar och Supporterhuset. Mina fokusområden är en aktiv och inkluderande läktarkultur, föreningsdemokrati och att motverka att våra rättigheter som supportrar inskränks. Det jag förhoppningsvis kan tillföra MFF Support är att jag har ett relativt brett kontaktnät med supportrar från familjeläktaren till kärnan på ståplats. Sen är jag rätt vass på att skriva protokoll om jag får säga det själv.

Jag heter Jens Larsson och är 23 år gammal. Jag är ursprungligen från Trelleborg men bor och arbetar i Malmö sedan ett par år tillbaka. MFF har varit ett brinnande intresse för mig under många år och jag har haft årskort sen 2010 då jag var 15 år gammal. Det är hos vår fina MFF-Familj och särskilt på ståplats som jag känner mig som hemma. Då Malmö FF och dess supportrar givit mig så mycket glädje känns det fantastiskt att få ge tillbaka den glädjen genom gediget och aktivt arbete med dess supporterkultur genom MFF Support. Jag är också en del av Rex Scania sedan många år tillbaka och är därmed bevandrad inom allt vad supporterkultur innebär. Framåt Malmö!

Jag heter Nicklas Johansson och jag är 50 år. Jag är född på BB i Malmö 2 km från Stadion och uppvuxen på Kulladal ca 3,5 km från Stadion. Jag följde med min far och farfar på min första match 1974 och sedan dess har MFF varit mitt lag. Var väl lite periodisk i att följa MFF på Stadion men sedan återkomsten till Allsvenskan efter de föll ner i Superettan så har jag varit på de flesta hemmamatcher. 2005 flyttade jag på Robyn så vi kunde visa MFF-FC Thun på skärmarna på Stortorget och till resor till Madrid för att följa MFF i Champions League.

Från valberedningen vill vi tacka Fredy som nu lämnar styrelsen, för den tid och det engagemang han har lagt ner på att göra MFF Support till en bättre förening.

/ MFF Supports valberedning;

Anna Storåkers, Magnus Ericsson & Victor Karmhagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *