Vet ni? Montera stolar!

Äntligen dags för Europa-äventyr igen! Onsdagen den 16/7 tar vi emot Ventspils på Stadion. Tyvärr tillåts inte ståplats under Europa-spelet, men med stolar monterade på Norra Läktaren kommer vi ändå att kunna stå där vi bukar, allt för att skapa så bra stämning som möjligt.

Alltså, dags igen att montera stolar på Nora Läktaren. Vi gjorde samma jobb förra året och har fått lite rutin på hur det ska gå till. Med mycket folk på plats och om alla hjälps åt så kommer vi att lösa det på några timmar. Inför Ventspils hemma behövs inte hela läktaren, så vi kommer att sätta upp stolar beroende på hur mycket biljetter det sålts. Ni som hjälper till får en biljett till matchen och käk när vi är klara med jobbet!

När? Måndagen den 14/7 kl. 13.00. Vi samlas utanför Shopen.

Hur? Stolarna är monterade i rader och står lagrade under Stadion på ställningar. Dessa körs med truck in framför läktaren, vi lyfter ut dom ur ställningarna och bär upp raderna på läktaren till rätt plats, efter det skruvas dom fast. Det är inte jättetungt, en del spring i trapporna, se det som ett gratis träningspass. Medtag gärna arbetshandskar och oömma kläder. Har du tillgång till en rejäl skruvdragare, ta gärna med dig den också!

Varför? För att kunna ge vårt stöd från Norra Läktaren även under Europa-spelet. Beroende hur det går i kvalet och vilka vi möter i Allsvenskan så tar vi beslut efter hand om vi fyller på med stolar eller plockar bort inför någon match.

Vi ses på måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *