Bli medlem 2019

Som tidigare informerats finns medlemskortet nu – nytt för i år – i en app direkt i mobilen samt på en hemsida tillsammans med erbjudanden, medlemsförmåner och aktuell information om verksamheten. Konceptet är framtaget tillsammans med företaget Cardskipper. För mer information om lösningen och varför MFF Support valt att ändra om läs på här.

Två anledningar till varför du borde bli medlem i MFF Support även 2019:

  1. Det gynnar Malmö FF och dess supportrar att vi har en stark officiell supporterförening med många medlemmar; fler medlemmar utgör en starkare röst som tas på mer allvar i supporterfrågor och dylikt
  2. Du bidrar till fler, billigare och bättre bortaresor i vår regi som i sin tur gör att fler folk stöttar MFF på plats

Under fredagen den 8 mars kommer du som var medlem 2018 och ännu inte förnyat för 2019 få skickat inloggningsuppgifter till appen via sms och mail. Du får därmed tillgång till medlemsappen precis som en vanlig medlem, men med ett tillfälligt medlemskort och har därefter 2 veckor på dig – till och med den 22 mars – att förnya medlemskapet genom att betala snabbt och smidigt i appen. Om du väljer att förnya medlemskapet ändras medlemskortet till ett riktigt.

Om du väljer att inte förnya medlemskapet under dessa två veckor kommer det komma upp att medlemskortet utgått och att du inte har tillgång till det längre. Det går givetvis att bli medlem efter de två veckorna genom hemsidan www.blimedlem2019.se om du skulle missa att förnya.

Det går även hur bra som helst att förnya medlemskapet redan idag! Det gör du snabbt och smidigt genom att klicka på länken www.blimedlem2019.se, fylla i uppgifterna och betala via direktbetalning, kreditbetalning eller faktura.

Har du inte tillgång till internet eller appar? Andra frågor eller funderingar? Vänligen maila medlem@mffsupport.com så hjälper vi dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *