Galapremiär – Den unge Zlatan

Galapremiär för Den unge Zlatan

Supporterhuset och MFF Support arrangerar tillsammans med TriArt Film galapremiär måndagen den 15 februari på Royal i Malmö. Vi har 200 biljetter undanlagda till Supporterhusets och MFF Supports medlemmar, som du kan boka genom att anmäla dig på Supporterhusets hemsida. Kommer du med på den listan så kan du sedan köpa din biljett i foajén på Royal från 17.30 på galapremiärdagen. I foajén bjuds det på mingel och dryck för att komma i rätt stämning. Fredrik och Magnus Gertten kommer att vara på plats och de längtar efter att ha en riktig klack på plats på premiären! Biljetterna kostar 110:- och filmen börjar 18.30.

Fredrik och Magnus Gerttens Zlatan-dokumentär är berättelsen om Zlatan Ibrahimovic innan han blev ”Ibra” med en hel värld. En kaxig supertalang från Rosengård: lika karismatisk som briljant, men med en vrede inom sig ständigt på gränsen att explodera ute på planen. Det är också historien om en ung pojke under konstant press från sin omgivning, som helt ensam lämnade Sverige för slå sig in i fotbollens finrum. En stenhård kamp både på och utanför planen.

Zlatan Ibrahimovic är Sveriges främste fotbollsspelare genom tiderna. Historien om Rosengårdsgrabben är en framgångssaga utan motstycke i svensk idrottshistoria. Men resan från Malmö till världens strålkastarljus var allt annat än spikrak. Här får vi följa Ibrahimovic från tiden som uppkäftig begåvning i Malmö FF, via åren i Ajax, tills han värvades till Juventus och slog igenom på den absolut största fotbollsscenen.

Välkommen på galapremiär! Boka din plats redan nu på supporterhuset.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *