Kommentar på Malmö FF:s uttalande

Vi vill tacka Malmö FF för den givande dialog vi har haft genom hela processen med de nya visiteringsdirektiven. MFF Support har genomgående fört supportrarnas talan där den oro, rädsla och obehag som många känt inför visiteringen lyfts fram. MFF Support har tillsammans med Malmö FF suttit på möte med Polisen där bland annat tillstånden och den nya visitationen varit i fokus. Även där har vi framfört vår kritik. Vi har varit tydliga hela vägen att kollektiv bestraffning inte är vägen framåt. Kraven anser vi är oproportionerliga, verkningslösa och skapar endast obehag. Det är en utveckling vi ställt oss emot.

Eftersom att Polisens rättsenhet har lagt in Riksidrottsförbundets direktiv som krav i Malmö FF:s tillstånd är vi särskilt stolta över att vår moderförening tar så tydlig ställning. Det väger tungt.

 

Länk till Malmö FF:s uttalande.

3 svar på ”Kommentar på Malmö FF:s uttalande”

  1. Hej
    Är det inte bättre att MFF´s styrelse/ledning tillsammans med MFF Support och spelare gemensamt går ut med att bengaler inte är accepterade? Verkar som om ni inte vill stöta er med denna lilla klick som förstör för så många. Om man läser i olika forum/grupper så gömmer sig dessa brännare sig bakom att de tror att det är ok då spelare har svarat flyktigt på frågan och inte vågar ta ställning. Det räcker inte med att speakern säger aja baja!
    //Patrik

  2. Hmm verkar som ni inte tycker om negativa uttalanden. Först får jag att min e-Mail är fel, när jag rättar till påstår ni att jag redan skickat uttalandet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *