Nedmontering av stolar fredag!

10576968_10152687873713436_5636678245356273169_n

Efter kvällens triumf mot Prag har stolarna förbrukat sin rätt för den här gången att blockera platserna på vår ståplatsläktare och ska därför monteras ner inför matchen mot Göteborg.

Ni som kommer i tid, stannar tills vi är färdiga och tar i med hårdhandskarna får biljett till nästa Europamatch (lottas fredag kl 12!)

När de sista stolarna sattes upp för en knapp vecka sedan var det många som kom för att äta och spela fotboll istället för att jobba. Den här gången kommer vi inte att ha obegränsat med biljetter (och inte heller obegränsat med arbete) så kom i tid och var på alerten om du är intresserad av en biljett. (Vi förbehåller oss rätten att bestämma hur många som behövs för att få jobbet gjort!) Kom i tid, med rätt inställning och ett par starka armar!

Biljetterna kommer att delas ut vid ett senare tillfälle, därför är det viktigt att du 1) Skriver upp dig på listan direkt när du kommer och 2) Bockar av dig på listan när arbetet är slutfört och du lämnar stadion.

Var beredd på att arbetet är ganska tungt, alla stolar ska bäras ner från läktaren. Vi fixar lite fika att äta och dricka under arbetets gång, (men är du jättehungrig så ta med en låda mat.)

När? Fredagen 8/8 kl. 12.00. Vi samlas utanför VIP-ingången på västra läktaren, där vi prickar av alla.

Hur? Vi kommer att ha förberett med att skruva loss alla stolar från sina fästen. Stolarna ska bäras ner från läktaren och staplas på ställningar enligt arbetsledarnas instruktioner.

Varför? För att kunna fylla ståplats till bredden till matchen mot Göteborg!

Frågor? Skriv dem här eller på vår Facebooksida, alternativt till info@mffsupport.com. Men förhoppningsvis ska allt vara glasklart.

Vi ses på fredag alla mästare!

Ett svar på ”Nedmontering av stolar fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *