Tillsammans för Malmö

170128 Malmš FFs spelare fšre trŠningsmatchen i fotboll mellan Malmš FF och Helsing¿r den 28 januari 2017 i Malmš. Foto: Christian …rnberg / BILDBYRN / Cop 166

Innan avspark i årets första match genomförde Malmö FF och MFF Support en gemensam manifestation på planen. Detta är vårt budskap.

Vi älskar Malmö!

För det mesta är det inte särskilt svårt att göra det.

Den senaste tiden har vi tyvärr tvingats uppleva hur upprepade våldsdåd slagit till mot och skakat om vår stad. Våldet är en ofattbar tragedi för de drabbade, de anhöriga och hela Malmö.

Malmö FF och MFF Support står för inkludering, öppenhet och allas lika värde. Vi tar avstånd från de som med våld och hot försöker skapa otrygghet för malmöborna. Vi tar också vårt ansvar för att göra Malmö till en ännu bättre plats att leva och verka i.

Det handlar bland annat om att arbeta för en inkluderande supporterkultur som sammanför malmöbor från stadens alla hörn. Men också om insatser för att främja utbildning, integration, arbetsmöjligheter och ett samhälle fritt från diskriminering.

Vi är väldigt stolta över att många malmöbor sluter upp kring gemenskapen i och runt Malmö FF. Med Supporterhusets nya initiativ ”MFF för alla” – en biljettfond för personer med sämre ekonomiska förutsättningar – kommer ännu fler att ges möjlighet till det.

Tillsammans för Malmö!

Malmö FF & MFF Support

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *