Vår ordförande och en av våra suppleanter lämnar styrelsen

Vår ordförande Arvid Laban Falk har bestämt sig för att lämna MFF Supports styrelse. Detsamma har även vår suppleant Emma Watson gjort. Vi publiceras här deras egna texter om sina beslut.

Arvid:
– Det är inte alltid enkelt att erkänna att man inte räcker till men nu efter att varit på en time out i 2 månader från mitt ordförandeskap i MFF Support så inser jag att det varken är rättvist mot en förening jag älskar eller mot mig själv att hålla kvar på en så ärofylld post utan att kunna leverera.

Därför avgår jag idag från posten som ordförande för MFF Support, ett beslut som varit otroligt svårt att ta men som kommer ge föreningen och de otroligt kompetenta personerna i styrelsen en chans att med ny energi ta sats mot framtiden, en framtid utan pandemi och där vi återigen kan samlas på läktarna för att visa vår kärlek till Malmö FF, den finaste av klubbar.

Det senaste året har varit omskakande för hela världen och vi har alla drabbats hårt på olika sätt, för mig personligen ledde det till att jag flyttat från Malmö tillfälligt för ett nytt jobb. Ett nytt jobb som tagit mer tid än vad jag trodde och den fysiska frånvaron har varit påfrestande för föreningen. Min förhoppning var att jag skulle klara av det men tiden har inte räckt till för arbete, familj, vänner och ordförandeskapet och jag känner mig tvungen att göra ett val.

En av mina finaste dagar var när jag blev tillfrågad att ta över som ordförande i MFF Support och jag kommer minnas de här 18 månaderna inte bara som att vara fast i en pandemisk stormvind utan också som en tid där jag fick chansen att på riktigt påverka MFF genom ett stundtals intensivt samarbete.

Tack för all pepp, tack för allt stöd. Tack till den fantastiska styrelsen och alla medlemmar. Tack till klubben som lyssnar på sina supportrar. Ses på läktarna!
// Arvid

Emma:
– Hej vänner! I maj blev det klart med mitt nya jobb inom den svenska toppfotbollen, i juni plåtade jag min sista match för nu och till detta extrainsatta årsmöte lämnar jag därför min post som suppleant i Support, efter att ha tillträtt min nya tjänst i början av augusti. För mig har det varit viktigt att alltid kunna ha en partiskhet, något jag tycker man är skyldig medlemmarna. Att hålla isär arbetet och mitt ideella engagemang är något jag är säker på skulle gå för egen del, men flaggorna kring eventuella missförstånd känns många. Därför kliver jag självmant av min post.

Tack styrelsen och medlemmar, både som suppleant men också fotograf – för nu.

Gör något snällt för någon annan idag, Framåt Support och heja di blåe.

// Emma