VI ÄR MFF SUPPORT #12

#ViÄrMFFSupport

Den 1:a november år 1992 bildades Malmö FF:s officiella supporterförening. I år fyller vi 25 år!

MFF Support, officiell supporterförening till Malmö FF, organiserar supportrar vilka upplever Malmö FF som mer än underhållning och vill vara en del av eller stödja en stark och positiv supporterkultur. MFF Support driver den malmöitiska supporterkulturen och säkerställer att Malmö FF alltid spelar hemma som borta med ett starkt och mangrant stöd, aktivt och ansvarstagande utan våld, hot, rasism och diskriminering. MFF Support bidrar till delaktighet genom en kontinuerlig dialog mellan Malmö FF och Malmö FF:s supportrar.

Vi kommer att fortsätta anordna resor till bortamatcher och skicka bussar, tåg och flygplan fyllda med Malmö-supportrar runt om i Sverige och Europa. 

Vi kommer att fortsätta ta ställning i viktiga supporterfrågor och vara med och driva olika supporterkampanjer.

Vi kommer att fortsätta anordna allmänna flaggmek och uppmuntra kommande generationer att smycka vår Stadion med sin himmelsblå kreativitet.

Vi kommer att fortsätta anordna vår årliga fotbollsturnering för supportrar och samla in pengar till Cancerfonden i Alex Minne.

Vi kommer att fortsätta med förfester inför varje hemmamatch och blanda gamla favoriter med nya på artistscenen på Ståplatstorget. Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra förfest-konceptet.

Vi kommer att fortsätta arbeta aktivt för föreningsdemokratin som tyvärr aldrig är helt säker. Vi kommer att fortsätta bjuda in till läktarmöten och öppen dialog. Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra vår förening.

Vi kommer att fortsätta nå nya framgångar och vinna fler guld. Vi kommer att fortsätta ha jävligt roligt tillsammans!

Bli medlem i den officiella supporterföreningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *