Bli medlem i MFF Support!

Detta är MFF Support som talar och vi har lite att berätta.

Vi är en medlemsförening som stöttat MFF hemma som borta 23 år och har under de åren bl.a. skickat bussar till Sundsvall, tåg till Stockholm, och flygplan till Zagreb.

Vårt primära mål är att se till så att MFF alltid har så bra stöd som möjligt, och det arbetet har förändrats en del under tidens gång. Från att under 90-talet främst fungera som en reseorganisation, till att idag syssla med en rad kringarrangemang med syfte att knyta samman MFF:are och förstärka benämningen ”MFF-familjen”.
Bl.a är det vi som ordnar de så välbesökta och populära förfesterna på Supportertorget, läktarmötena där vi med högt i tak diskuterar över läktarsektioner och grupptillhörigheter om hur vi på bästa sätt kan stötta MFF. Varje år arrangerar vi dessutom en fotbollsturnering till förmån för Cancerfonden, Alex Minne.

MFF Support är en förening som står upp för sina medlemmar och driver de frågor som våra medlemmar bestämmer. Medlemmarna är MFF Support.
2005 och ett par år framåt drev MFF Support en rättstvist mot den danska polisen där man krävde upprättelse för samtliga av de MFF:are, (där några blev omhändertagna, flera skadade, och samtliga anklagade för att ha orsakat bråken) som var på Royal League-matchen mot FCK på Parken i Köpenhamn under våren 2005. Något man också senare fick då det danska rättsväsendet frikände samtliga MFF:are från ansvaret till det stökigheter som uppstod.
Däremot väntar vi fortfarande på en ursäkt från FC Köpenhamn!

När dagens arena låg i planeringsstadiet och bygget låg i sin linda var det absolut ingen självklarhet att den skulle föräras med en ståplats. Men tillsammans med övriga grupperingar drev MFF Support igenom det som idag är hjärtat på Nya Stadion, och kärnan och pulsen i den positiva läktarkultur vi under årens lopp varit med och byggt upp

Detta är bara ett axplock av det som MFF Support jobbat med och frågor man drivit genom åren. Vad som sker framöver får framtiden utvisa, men vi ser gärna att vi har en bred medlemsbas, där medlemmarna ställer krav, gör sina röster höjda genom konstruktiva åsikter och engagerar sig med tankar och synpunkter i hur vi på bästa sätt kan stötta MFF.

MFF och MFF Support är medlemsföreningar, utnyttja det.

Höj din röst!

Bli medlem idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *