VI ÄR MFF SUPPORT #10

 #ViÄrMFFSupport

Den 1:a november år 1992 bildades Malmö FF:s officiella supporterförening. I år fyller vi 25 år!

I Malmö är vi vana vid att traditionen att följa Malmö FF i med- och motgång går i arv i generationer. Många Malmö-supportrar gick på sin första match som barn tillsammans med en förälder eller släkting. Det är oerhört viktigt att förvalta det enorma MFF-intresse som finns bland Malmös ungdomar och barn. MFF Support anordnar årliga allmänna flaggmek och uppmuntrar nya generationer att smycka vår Stadion och stötta vårt lag.

Vi var med och bildade Norra Blå år 2011, en sektion på Stadion för barn och ungdomar mellan 9-14 år gamla. Norra Blå anordnar bortaresor och målar flaggor och är en stor del av nästa generations aktiva supportrar. Man kunde bland annat hitta dem på den allsvenska premiären detta året med sin banderoll ”Unnan eller väck här kommer Mesta Mästarna” i högsta hugg.

Ett annat bra exempel på initiativ som engagerar unga MFF:are är Supporterhuset. Supporterhuset står självständigt men bandet mellan föreningarna är starkt. Inför Vardar hemma hade vi stående flaggmek tillsammans som resulterade i mycket aktivitet och kreativitet i huset. Varje dag målar nästa generation nya flaggor och banderoller i lokalen, kom förbi och gör detsamma!

Stötta MFF Support så att vi kan fortsätta utvecklas framåt och vara en del av den malmöitiska supporterkulturen i 25 år till. Bli medlem i den officiella supporterföreningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *