VI ÄR MFF SUPPORT #11

#ViÄrMFFSupport

Den 1:a november år 1992 bildades Malmö FF:s officiella supporterförening. I år fyller vi 25 år!

Under våra 25 år har vi skickat otaliga bussar, tåg och flygplan fyllda med Malmö-supportrar runt om i Sverige och Europa och därmed bidragit till att Malmö FF alltid spelar borta med ett starkt stöd på läktaren. En stor del av MFF Supports kassa går till att subventionera våra bortaresor så att våra medlemmar har möjligheten att stötta MFF på bortaplan för en rimlig slant.

Vi kommer ihåg Europa-resorna, bland annat 2015 då vi bokade 3 flygplan till Celtic Away inom loppet av en vecka. De två senaste Champions League-gruppspelsäventyren har MFF Support chartrat hela 8 flygplan sammanlagt!

Nu kommer det tyvärr att dröja ett tag tills vi är ute i Europa igen. Under tiden tar vi vårt 20:e SM-guld, syr på den andra stjärnan och sist men inte minst: tackar vi alla eldsjälar i och runtomkring MFF Support som gör våra tidigare och kommande Europa-resor möjliga!

Stötta MFF Support så att vi kan fortsätta utvecklas framåt och vara en del av den malmöitiska supporterkulturen i 25 år till. Bli medlem i den officiella supporterföreningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *